رژیم مدیترانه ای و سرطان پستان: یک روش شخصی

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 25 شهریور 1399 | امتیاز: Article Rating
بسیاری از مقالات اصلی و مروری تأثیر تغذیه و رژیم غذایی بر خطر سرطان پستان را خلاصه کرده اند. با این حال ، تعداد اندکی زمینه ژنتیکی و تأثیر تغذیه شخصی را بر خطر و پیش آگهی سرطان پستان در نظر می گیرند. یک جستجوی مقاله با استفاده از پایگاه داده های زیر انجام شد: MEDLINE (Ovid) ، PubMed ، Scopus و. EMBASE (Ovid) لغات جستجوی بعدی انتخاب شدند: ژنومیک ، تغذیه شناسی ، سرطان پستان ، نئوپلاسم پستان ، سرطان ، مواد مغذی ژنتیکی ، تعامل ژن و رژیم غذایی و مدیترانه ای ، تغذیه ، پلی فنول ها و رژیم غذایی. در این بررسی ، ما در مورد رژیم غذایی به سبک مدیترانه ای و مواد مغذی مرتبط ، شواهد سود ، تأثیر در بیان ژن و شواهد تعاملات با ژنوتیپ و اینکه چگونه این تعامل می تواند خطر و پیشرفت سرطان پستان را تغییر دهد ، بحث می کنیم. علاوه بر این ، تأثیر مواد مغذی معمولاً مرتبط با رژیم غذایی به سبک مدیترانه ای ، در درمان سرطان پستان و اثرات هم افزایی تغییریافته توسط ژنوتیپ ذکر شده است. برخی شواهد پیرامون بهره مندی از یک رژیم غذایی شخصی مبتنی بر ژن براساس الگوی غذایی به سبک مدیترانه ای وجود دارد ، اما قبل از اجرای جامع چنین روشی ، شواهد بیشتری در قالب آزمایشات بالینی مورد نیاز است.
The Mediterranean Diet and Breast Cancer: A Personalised Approach
Amani Al Shaikh,1 Andrea J. Braakhuis,1 and Karen S. Bishop1,2,*


There have been many original and review articles summarizing the impact of nutrition and diet on breast cancer risk. However, very few consider the implication of genetic background and the effect of personalised nutrition on the risk and prognosis of breast cancer. A literature search was performed using the following databases: MEDLINE (Ovid), PubMed, Scopus and EMBASE (Ovid). The ensuing search terms were selected: genomics, nutrigenomics, breast cancer, breast neoplasms, cancer, nutrigenetics, diet–gene interaction, and Mediterranean, nutrition, polyphenols and diet. In this review, we discuss the Mediterranean-style diet and associated nutrients, evidence of benefit, impact on gene expression and evidence of interactions with genotype and how this interaction can modify breast cancer risk and progression. In addition, the impact of nutrients commonly associated with a Mediterranean-style diet, on breast cancer treatment, and synergistic effects are mentioned when modified by genotype. Some evidence exists around the benefit of a gene-based personalised diet based on a Mediterranean-style dietary pattern, but further evidence in the form of clinical trials is required before such an approach can be comprehensively implemented.
PMID: 31505792
ثبت امتیاز
آرشیو سالانه
آرشیو سالانه
نظرات خوانندگان
نظرات خوانندگان