تاریخ انتشار: دوشنبه 02 شهریور 1394
خوردن روزانه قهوه ممکن است بقای بیماران مبتلا به سرطان کولون را افزایش دهد

  خوردن روزانه قهوه ممکن است بقای بیماران مبتلا به سرطان کولون را افزایش دهد

مصرف منظم و روزانه قهوه دارای کافئین، ممکن است مانع از عود سرطان کولون بعد از درمان شود و شانس معالجه را افزایش دهد.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل ازmedicalxpress، محققین در انستیتو سرطان Dana-Farber می گویند که بیمارانی که برای سرطان کلون مرحله 3 مورد جراحی و شیمی درمانی قرار گرفته بودند با مصرف چهار یا تعداد بیشتر فنجان قهوه در روز( حدود 460 میلی گرم کافئین) بهبود بهتری را نشان دادند. نتایج نشان داد که احتمال عود مجدد سرطان کولون در این افراد 42درصد کمتر از افرادی بود که این نوشیدنی را مصرف نمی کردند. میزان مرگ و میر ناشی از سرطان کولون نیز در این افراد مصرف کننده قهوه 33 درصد کمتر بود. این مطالعه شامل 1000 بیمار بود که پرسشنامه مرتبط با رژیم غذایی را در طول برنامه شیمی درمانی و یکسال بعد از درمان پر کردند. نتایج نشان داد کسانی که اهل نوشیدن قهوه بودند، به میزان کمتری خطر عود مجدد سرطان در آن ها وجود داشت و شانس بقا و معالجه آن ها نیز به همین نسبت افزایش یافته بود. در بیماران مرحله 3 این سرطان، سرطان در گره های لنفی نزدیک تومور اولیه مشاهده می شود و نشانه ای از متاستاز بیشتر وجود ندارد. شانس عود مجدد در این بیماران 35 درصد است. آنالیز نتایج این مطالعه نشان داده است که خطر پایین عود مجدد سرطان و مرگ کاملا به دلیل کافئین است و به هیچ یک از ترکیبات دیگر قهوه مرتبط نیست. این محققین می گویند که اگر تحت معالجه برای درمان سرطان کولون هستید، قهوه بنوشید و به هیچ عنوان مصرف آن را قطع نکنید. محققین می گویند که احتمالا مصرف کافئین حساسیت بدن به انسولین را کاهش می دهد و در نتیجه میزان کمتری از این هورمون مورد نیاز است و این امر می تواند به کاهش التهاب منجر شود.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه