تاریخ انتشار: چهارشنبه 30 تیر 1395
عملکرد دانشمندان برای متوقف کردن بزرگ شدن  وناکارامد شدن سلول های چربی دررژیم  غذایی پرچرب

  عملکرد دانشمندان برای متوقف کردن بزرگ شدن وناکارامد شدن سلول های چربی دررژیم غذایی پرچرب

نتایج مطالعات محققین نشان می دهد که رژیم غذایی با چربی بالا باعث بزرگ شدن سلول های چربی و ناکارامد شدن سوخت وساز این سلول هادررژیم غذایی پرچرب شده وفرد رامستعد ابتلا به بیماری های دیابت وقلبی عروقی می کند
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل ازMedical xpress ، درحال حاضر محققین دنبال طراحی آزمایش هستند که بتوانند عملکرد بدنمان را برای سوزاندن انرژی بیشتر و تولید گرمای کمتر، در سلول های چربی تغییر دهند تا از این طریق میزان ذخیره چربی بدن را کمترکنند در واقع به دنبال بهتر کردن عملکرد سلول های چربی در هنگام چاقی هستند، دکتر نیل متخصص ومحقق قلب و عروق در کالج پزشکی جورجیا دانشگاه Agusta در این باره افزودما به دنبال پاسخ به این سوال هستیم که را زمانی که وزن بدن زیاد می شود سلول بزرگتر شده و دچار نقص عملکردی می شود؟ برای این تحقیق یک بودجه  1.8 میلیون $درنظرگرفته شده است

نتایج آزمایش ها نشان می دهد که پروتئین هیستون داستیلاز 9(HDAC9) یک پروتئین چند منظوره است که درتنظیم تمایز سلولهای چربی هم نقش دارد دیده شده زمانی که فرد چاقتر می شودمیزان این پروتئین  درسلو لهای چربی زیادتر شده و مانع تمایز این سلول ها شده و انها را به حالت سلول های بنیادی چربی (preadipocytes)نگه می دارددر نتیجه میزان کالری دراین سلول ها ی ناکارامد زیاد می شود

Dr. Chatterjee at MCG که یک بیولوژیست در زمینه علوم سلولی مولکولی است  ودر زمینه دیابت کار میکند درسال 2014 نشان دادکه با کاهش دادن بیان پروتئین هیستون داستیلاز 9 درموش ، مشاهده کردهم سلول های بنیادی به سلول چربی تمایز یافتند وهم میزات تحمل سلول ها به گلوکز وحساسیت شان به انسولین افزایش یافت.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه