اخبار بین المللی

سلول های پیش ساز شبه بنیادی که به طور انحصاری عضلات قلبی را شکل می دهند
محققین سلول های پیش ساز شبه بنیادی را شناسایی کرده اند که به طور انحصاری عضلات قلبی را شکل می دهند و می توانند در آینده ای نزدیک هدفی برای درمان نارسایی های قلبی باشند. محققین در دانشگاه پنسیلوانیا با این مطالعه، گام مهمی را به سمت ایجاد سلول های عضلانی قلبی برداشته اند.
یکشنبه، 21 تیر 1394 - 08:30
داروی جدید برای نوروبلاستوما در فاز یک مطالعات امیدوارکننده نشان داده است
محققین در بیمارستان Helen DeVos اولین فاز مطالعات بالینی را برای درمان کودکانی که از نوروبلاستوما رنج می برند کامل کرده اند.
شنبه، 20 تیر 1394 - 13:41
کشف ساختار سلولی که سرنوشت سلول های بنیادی را توضیح می دهد
محققین در مرکز پزشکی UT Southwestern مکانیسم قبلا ناشناخته ای را شناسایی کرده اند که کمک می کند توضیح دهیم چرا سلول های بنیادی متحمل خودنوزایی می شوند اما سلول های حاصل از آن ها این توانایی را ندارند.
جمعه، 19 تیر 1394 - 09:00
رژیم غذایی پرچربی ممکن است بیماری های میتوکندریایی را افزایش دهد
موش هایی که ورژن ژنتیکی بیماری های میتوکندریایی را داشته باشند، زمانی که تنها 9 ماهه هستند، به نظر بسیار پیرتر می رسند: آن هایی موهای خاکستری نازک دارند، به استئوپورز مبتلا هستند، کم شنوایی و ناباروری دارند، دچار مشکلات قلبی هستند و وزن خود را از دست می دهند. برخلاف وجود این بیماری از بدو تولد، این موش ها دارای یک اسلحه پنهان در جوانی شان هستند که نشانه های پیری را در آن ها مدت ها مخفی می کند.
جمعه، 19 تیر 1394 - 08:00
سرطان کولون: یگ گام به عقب برای حرکت رو به جلو!
مطالعات اخیر در انستیتو وایزمن تصویر پیچیده ای از پیشرفت سرطان ارائه داده است که به موجب آن ژن های خاصی که منجر به رشد تومور در مراحل اولیه می شوند، در مراحل پایانی سرکوب می شوند و به نوعی آن را یک گام به عقب می برند تا برای حرکت رو به جلو دورخیز کنند.
پنجشنبه، 18 تیر 1394 - 09:45
روزه ترمیم سلول های بنیادی را شروع می کند و به مبارزه با سرطان  کمک می کند
مطالعات پزشکی و تحقیق برای روش های جدید در درمان بیماری های مزمن پیشنهاد می کند که روزه داری به مبارزه با سرطان و افزایش تاثیر درمان ها کمک می کند.
پنجشنبه، 18 تیر 1394 - 09:15
بیماری پارکینسون ممکن است در لوله گوارش شروع شود!
بیمار پارکینسون یک بیماری تحلیل برنده عصبی مزمن است که روی افراد زیادی تاثیر گذاشته است. با این حال، محققین هنوز نمی دانند که چرا برخی افراد به این بیماری مبتلا می شوند. اینک محققین در در دانشگاه Aarhus گام مهمی را به سمت درک بهتر این بیماری برداشته اند.
پنجشنبه، 18 تیر 1394 - 08:45
شیر مادری می تواند منجر به سیستم گوارشی سالم تر برای هر فردی شود
محققین در مطالعه جدید به بررسی راه هایی پرداخته اند که شیر مادر روی تکوین جنینی و نوزادی اثر می گذارد.
چهارشنبه، 17 تیر 1394 - 11:30
نانوذره های هدفمند می توانند بر مقاومت دارویی تریپانزوم غلبه کند
بیماری خواب یا تریپانوزومیازیس آفریقایی به وسیله انگل تریپانوزوم منتقل شده به وسیله مگس تسه تسه اتفاق می افتد و جان میلیون ها نفر را در آفریقا تهدید می کند. این بیماری در صورت درمان نشدن می تواند کشنده باشد و متاسفانه گزینه های درمانی نیز محدود است. داروهای موجود نیز دارای عوارض جانبی هستند و انگل ها هم به آن ها مقاومت نشان می دهند.
چهارشنبه، 17 تیر 1394 - 10:30
آزمایش های انسانی خون ساخته شده ظرف دو سال
اولین مطالعات انسانی خون تولید شده در آزمایشگاه برای کمک به ساخت خون های مطلوب و مطابق برای بیماران مبتلا به مشکلات خونی پیچیده، به وسیله NHS اعلام شده است.
چهارشنبه، 17 تیر 1394 - 09:30
احیای عملکرد طبیعی در سلول های عضلات قلبی رت های دیابتی
با مطالعه سلول های عضلات قلبی در رت های دیابتی، محققین در دانشگاه جان هاپکینز قند بالای خون را یکی از عوامل و معضلات کلی سلامت جهانی می دانند و از یک آنزیم globbing قندی برای احیای عملکرد سلول های آسیب دیده گلوکزی در عضلات قلبی جانوران استفاده کرده اند.
ﺳﻪشنبه، 16 تیر 1394 - 11:30
در جست و جوی راهی بهتر برای غربالگری مواد شیمیایی سرطان زا
طیف وسیعی از هزاران ماده شیمیایی که ما در خانه و محل کار با آن در ارتباط هستیم، برای سرطان زا بودن مورد تست واقع نشده اند. این امر به این دلیل بوده است که گزینه های کنونی در دسترس نبوده است.
ﺳﻪشنبه، 16 تیر 1394 - 11:00
فوکوس روی تکنیک جدید برای مبارزه با کمبود خون جهانی(استفاده از چغندر قند برای جایگزینی خون!)
سلول های قرمز خون سلول های اصلی مسئول انتقال اکسیژن به همه اندام های بدن هستند. این سلول ها شایع ترین نوع سلول های بدن هستند و روزانه بیش از 20 میلیون از سلول های قرمز خون می میرند و جایگزین می شوند.
ﺳﻪشنبه، 16 تیر 1394 - 09:46
عناصر ویروسی که از اجداد انسانی منشا گرفته اند به طور سیستمیک در تکوین اولیه جنین ها فعال می شوند
مطالعه ای در A*STAR بیان می کند که ویروس هایی که میلیون ها سال قبل وارد ژنوم انسانی شده اند ممکن است نقش مهمی در مراحل اولیه تکوین جنینی انسان ایفا کنند.
دوشنبه، 15 تیر 1394 - 10:00
هدف قرار دادن سلول های سرطانی روده ای خفته قبل از این که تومورهای ثانویه ای شکل بگیرند
مطالعه ای بین المللی به وسیله محققین در دانشگاه ملبورن، راهی را برای کنترل رفتار سلول های بنیادی مسئول پراکنش سرطان روده کشف کرده است.
دوشنبه، 15 تیر 1394 - 09:30
صفحه 604 از 850ابتدا   قبلی   599  600  601  602  603  [604]  605  606  607  608  بعدی   انتها   
کلیدواژه
کلیدواژه