تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 27 تیر 1396
چگونه رژیم غذایی پر چربی روی سرطان کولورکتال اثر می گذارد

  چگونه رژیم غذایی پر چربی روی سرطان کولورکتال اثر می گذارد

رژیم غذایی نامناسب دلیل 80 درصد موارد سرطان کولورکتال است اما مسیر که این مواد غذایی منجر به سرطان می شوند مشخص نیست.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress، در مطالعه ای جدید محققین در دانشگاه کلیولند یک مسیر مولکولی خاص را شناسایی کرده اند که نقش کلیدی را در ارتباط بین رژیم غذایی پر چربی و رشد تومورها در کولون بازی می کند. این محققین در مدل های پیش درمانگاهی نشان داده اند که رشد سلول های بنیادی سرطانی در کولون بوسیله رژیم غذایی پر چربی تقویت می شود. سلول های بنیادی سرطانی، مجموعه ای از سلول ها نادر اما تهاجمی و مقاوم به درمان هستند که به نظر می رسد دلیل اصلی عود مجدد سرطان باشند. در این مطالعه زمانی که محققین مسیر سلولی JAK2-STAT3 را سرکوب کردند مشاهده کردند که رشد سلول های سرطانی ناشی از رژیم غذایی کاهش یافت.

سرطان کولورکتال سومین دلیل شایع مرگ های سرطانی در آمریکا است و سالانه بیش از 130000 نفر به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست می دهند. این بیماری ناشی از ترکیبی از عوامل ژنتیکی، اپی ژنتیکی و محیطی مانند رژیم غذایی است.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه