محققین دانشگاه کاردیف پروتئینی را کشف کرده اند که منجر به ایجاد سرطان سینه تهاجمی می شود و می تواند هدفی برای ایجاد درمان های جدید و موثر برای این سرطان باشد.
یکشنبه، 16 دی 1397 - 09:30
محققین دانشگاه بیرمنگام، قطره چشمی را تولید کرده اند که می تواند اسکارهای موجود روی سطح چشم که بینایی فرد را تهدید می کنند، سریعا کاهش دهند.
یکشنبه، 16 دی 1397 - 09:00
مدیرعامل شرکت فناوری بن یاخته های رویان گفت: مرحله دوم برزگترین طرح کار آزمایی بالینی سلول های بنیادی برای کودکان چهار تا 14 سال مبتلا به بیماری فلج مغزی از ابتدای دی ماه جاری آغاز شد.
یکشنبه، 16 دی 1397 - 08:41
محققین دانشگاه کالیفرنیا چند روز پیش مطلبی را در مجله Cancer Cell به چاپ رسانده اند که طی آن تشخیص یک ویرایش نسخه ای(copy editing) بوسیله آنزیم سلول های بنیادی موسوم به ADAR1 را گزارش کرده اند که در بیش از 20 نوع تومور فعال است و ممکن است نوعی رادار مولکولی برای تشخیص زودهنگام بدخیمی ها و هدف درمانی جدید برای سرطان های مقاوم به درمان باشد.
مارموت های هیمالیایی می توانند در ارتفاع بیش از 5 هزار متر در مناطق هیمالیایی هند، نپال،پاکستان و بخش هایی از چین زندگی کنند، یعنی ارتفاعی که بی نهایت سرد بوده و فشار اکسیژن و سایر منابع بسیار پایین است. محققین ژنوم این مارموت ها را برای اولین بار توالی یابی کرده اند تا راز این سازش پذیری بالا را کشف کنند.
تیمی از محققین علوم اعصاب و مهندسین، دستگاه کوچک و قابل پیوندی را تولید کرده اند که این پتانسیل را دارد که به بیمارانی که دچار مشکلات مثانه ای هستند کمک کند و نیاز آن ها به داروها و محرک های الکتریکی را مرتفع می سازد.
بیماری پارکینسون یک اختلال مخرب عصبی است که بوسیله نواقص حرکتی و غیر حرکتی مشخص می شود که عمدتا بوسیله فقدان سلول های دوپامینرژیک در جسم سیاه و هم چنین تخریب مسیر جسم سیاه-مخطط ایجاد می شود.
یک درمان جدید که با هدف بهبود دید افراد مبتلا به یکی از شایع ترین اشکال نابینایی کودکان ایجاد شده است، نتایج اولیه بسیار امیدوار کننده ای را نشان داده است.
تیمی از محققین دانشگاه روتگر گام مهمی به سمت تحریک سلول های قلب بیمار برای خود ترمیمی برداشته اند. این مدل جدید می تواند نیاز به جراحی بای پس، پیوندهای قلبی و دستگاه های پمپ کننده مصنوعی را کاهش دهد.
پنجشنبه، 13 دی 1397 - 10:54
محققین راهی را برای رشد پلاکت های انسانی از سلول های بنیادی مشتق از چربی در شرایط آزمایشگاهی یافته اند. این دستاورد نشان می دهد که این پلاکت های تولید شده می توانند در نهایت نیاز به استفاده از پلاکت های اهدایی برای بیماران سرطانی و ... را تا حد زیادی مرتفع سازند.
پنجشنبه، 13 دی 1397 - 10:47
برخلاف بیماری های آلزایمر شایع تر، زوال عقل پیشانی گیجگاهی بیشتر تمایل دارد که افراد جوان را تحت تاثیر قرار دهد. بیماران مبتلا به این بیماری معمولا زمانی حافظه افراد را تحت تاثیر قرار می دهد که آن 60 سالگی را پشت سر گذاشته باشند اما این بیماری در قالب زوال عقل پیشانی گیجگاهی می تواند افراد جوان تری که در دهه چهل زندگی شان هستند را نیز تحت تاثیر قرار دهد و درمان موثری نیز برای آن وجود ندارد.
پنجشنبه، 13 دی 1397 - 10:37
در این خبر به برخی از مطالعاتی می پردازیم که در زمینه سلول های بنیادی، پرینت سه بعدی و ویرایش ژن با استفاده از CRISPR در سال 2018 منتشر شد و توجه زیادی را به خود جلب کرد.
پنجشنبه، 13 دی 1397 - 10:15
محققین سیگنال هایی را کشف کرده اند سرنوشت سلول های نابالغ پانکراسی را تعیین می کنند. به نظر می رسد که این سلول های پانکراسی بسیار متحرک بوده و سرنوشت آن ها شدیدا تحت تاثیر محیط بینابینی آن ها قرار دارد.
چهارشنبه، 12 دی 1397 - 13:00
بسیاری از سلول های بدن ما به صورت گیج کننده ای عمل می کنند که هنوز علم موفق نشده است آن را به طور کامل درک کند. این امر در مورد سلول های ایمنی که برای حفاظت بدن در برابر بیماری های خطرناک مهم هستند نیز صادق است.
چهارشنبه، 12 دی 1397 - 12:00
مرزهای بین مناطق مختلف مغزی برای عملکرد مغز ضروری است. اخیرا مطالعه ای نشان داده است که ماشین مولکولی قرار گرفته در غشای سلولی از جمله مولکول های چسبندگی سلول مسئول تنظیم تشکیل این مرزهای مغزی هستند. در این میان Netrin مولکول هدایت کننده قابل انتشاری است که جذب و /یا دفع سلول ها را تنظیم می کند.
چهارشنبه، 12 دی 1397 - 11:25