(آرشیو ماه اردیبهشت 1397)
ویرایش ژن سلول های بنیادی مغز استخوان در میمون های ماکائو آلوده شده به ویروس نقص ایمنی سیمیان/انسانی(SHIV) به طور قابل وجهی اندازه منابع ویروسی که خطر فعال شدن مجدد آن ها وجود دارد را افزایش می دهد.
دوشنبه، 24 اردیبهشت 1397 - 08:45
آلودگی زیکا در برخی از نقاط مغز پذیرش و در نتیجه فعالیت بیشتری دارد
ویروس زیکا نقاط حساسی را در مغز جنین پرندگان هدف قرار می دهد که می تواند دیدگاه های جدیدی را در مورد نحوه اثر گذاری این ویروس روی تکوین مغز ارائه دهد. در صورتی که این ویروس در انسان نیز جایگاه های خاصی را هدف قرار دهد می توان به ایحاد درمان ها و داروهای هدفمند برای آن امیدوار بود.
یکشنبه، 23 اردیبهشت 1397 - 12:00
موفقیت در کشت غضروف از سلول های بنیادی
محققین دانشگاه بازل غضروف مفصلی بادوامی را از سلول های بنیادی بالغ مشتق از مغز استخوان ایجاد کرده اند. این امر با القای فرایندهای مولکولی خاصی که طی تشکیل غضروف جنینی رخ می دهد محقق شده است.
یکشنبه، 23 اردیبهشت 1397 - 11:39
باکتری های گوارشی بیماری زا می توانند به اندام های دیگر وارد شوند و منجر به شروع بیماری های اتوایمن شوند
محققین دانشگاه Yale دریافته اند که باکتری گوارشی Enterococus gallinarum‌ می تواند از اتصالات سلولی دیواره روده گذشته و گره های لنفی و کبد را در موش و انسان آلوده می کنند.
یکشنبه، 23 اردیبهشت 1397 - 11:00
حفظ باروری طی شیمی درمانی
بسیاری از داروهای شیمی درمانی با آسیب رساندن به DNA عمل می کنند. از آن جایی که سلول های سرطانی اغلب بیش از سلول های طبیعی تقسیم می شوند، به عوامل آسیب رسان به DNA بیشتر حساس هستند. یک استثنا در این زمینه اووسیت ها است.
یکشنبه، 23 اردیبهشت 1397 - 10:00
پروتئینی که می تواند رشد تومور روده ای را آهسته کند
محققین استکهلم مکانیسم جدیدی را برای تنظیم سلول های بنیادی در روده مگس سرکه شناسایی کرده اند. علاوه براین آن ها پروتئین خاصی را شناسایی کرده اند که می تواند رشد تومورها را در بافت روده آهسته کند. درک بهتر این مکانیسم ها می تواند به درک بهتر نحوه تکوین بیماری های روده ای و یافتن درمان های جدید برای این مشکلات نیز کمک کند.
یکشنبه، 23 اردیبهشت 1397 - 09:28
نورون های مشتق از افراد خیلی چاق به طور متفاوتی به هورمون های اشتها پاسخ می دهند
محققین آمریکایی توانسته اند نورون های شبه هیپوتالاموسی را با موفقیت از سلول های بنیادی پرتوان القایی انسانی(hiPSCs) که خود از سلول های خونی و پوستی افراد خیلی چاق و افراد با وزن طبیعی مشتق شده بودند، تولید کنند.
یکشنبه، 23 اردیبهشت 1397 - 09:00
سلول های بنیادی ویرایش ژنی شده در مبارزه با HIV در پریمات های غیر انسانی امیدوار کننده نشان داده است
ویرایش ژن سلول های بنیادی مغز استخوان در میمون های ماکائو آلوده شده به ویروس نقص ایمنی سیمیان/انسانی(SHIV) به طور قابل وجهی اندازه منابع ویروسی که خطر فعال شدن مجدد آن ها وجود دارد را افزایش می دهد.
یکشنبه، 23 اردیبهشت 1397 - 08:30
قرار گرفتن طولانی مدت در معرض روشنایی حاصل از لامپ های الکتریکی و تلفن های همراه می تواند ریتم سیرکادین را در کودکان مختل کند و برای آن ها خطرناک باشد
مطالعه ای جدید نشان می دهد که قرار گرفتن کودکان خردسال(سن قبل از مدرسه) در معرض نور لامپ های الکتریکی قبل از خواب می تواند تولید ملاتونین را در آن ها تقریبا به طور کامل سرکوب کند. سرکوب ملاتونین می تواند مارکری برای مختل شدن ریتم سیرکادین ما باشد.
یکشنبه، 23 اردیبهشت 1397 - 08:00
تقویت اثرات ویتامین D برای مبارزه با دیابت
بیش از 27 میلیون نفر در سراسر آمریکا به دیابت نوع دو مبتلا هستند. با افزایش سن جمعیت و رشد درصد افراد چاق یا دارای اضافه وزن در جامعه، این آمار روز به روز افزایش نیز پیدا خواهد کرد.
شنبه، 22 اردیبهشت 1397 - 12:00
ابزار جدیدی که اشکال کشنده میکوزیس فونگوئید را پیش بینی می کند
دو بیمار مبتلا به میکوزیس فونگوئید(mycosis fungoides) می توانند در تشخیص اولیه و به ظاهر بیماری مشابهی داشه باشند اما آن ها اساسا با هم تفاوت هایی دارند.
شنبه، 22 اردیبهشت 1397 - 11:30
بازبرنامه ریزی سلولی رویکردی است که به بازسازی عضلانی موش های آسیب دیده کمک می کند
محققین ایالات متحده یک رویکرد ساده اما قوی را برای بازبرنامه ریزی سلول های بالغ پوست به سلول های عضلانی نابالغ ایجاد کرده اند.
شنبه، 22 اردیبهشت 1397 - 11:00
مولکولی که رشد سرطان پانکراس را حمایت می کند
نوعی مولکول بوسیله محققین شناسایی شده است که منجر به شروع تهاجم و متاستاز سرطان پانکراس به سراسر بدن می شود.
شنبه، 22 اردیبهشت 1397 - 10:30
شاخص هایی برای سلول های توموری که منجر به ارائه دیدگاه های جدید برای مهار پیشرفت سرطان می شوند
محققین در دانشکده پزشکی دانشگاه سائوپائولو، شاخص هایی را معرفی کرده اند اطلاعاتی را در مورد پیش آگهی سرطان ارائه می دهند و به انتخاب یک گزینه درمانی مناسب و شناسایی اهداف بالقوه برای تکوین داروهای جدید کمک می کنند.
شنبه، 22 اردیبهشت 1397 - 10:00
امکان احیای باروری در زنان مبتلا به اختلالات تخمدانی ناتوان کننده وجود دارد
مطالعه ای جدید در دانشگاه اوتاگو نشان داده است که پتانسیل احیای باروری زنانی که از سندرم تخمدان پلی کیستیک رنج می برند، وجود دارد.
شنبه، 22 اردیبهشت 1397 - 09:30
صفحه 4 از 8ابتدا   قبلی   1  2  3  [4]  5  6  7  8  بعدی   انتها   
کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.