(آرشیو ماه تیر 1399)
یک پلت فرم واکسن جدید برای COVID-19 بر مبنای سلول های بنیادی مزانشیمی انسانی مهندسی شده
در پژوهشی جدید، محققین چینی رویکردی را در جهت تولید یک واکسن برای بیماری کروناویروس جدید(COVID-19) ارائه کرده اند که بر مبنای سلول های بنیادی مزانشیمی انسانی مهندسی شده طراحی شده است و پاسخ آنتی بادی مطلوب و امیدوار کننده ای را نشان داده است.
چهارشنبه، 04 تیر 1399 - 09:00
شناسایی رویکردی جدید برای درمان سرطان روده
پژوهشی جدید در دانشگاه وین، سلول های پانت بیان کننده Ido1 را هدف مناسبی برای درمان سرطان روده معرفی کرده است.
ﺳﻪشنبه، 03 تیر 1399 - 11:45
پرینت مستقیم بافت های سه بعدی درون بدن
در سریال ها و فیلم های تلویزیونی هالیوودی بخش های مختلف بدن با استفاده از سیستم های رباتیک و هم چنین پرینترهای سه بعدی ساخته می شوند اما برای رسیدن به این سناریو هنوز راه درازی در پیش است، هر چند پرینترهای سه بعدی به طور فزاینده ای در پزشکی بازساختی بکار رفته اند و از آن ها برای ساخت مفاصل ارتوپدی، پروتزها، بخش های استخوانی، پوست و عروق خونی استفاده شده است.
ﺳﻪشنبه، 03 تیر 1399 - 11:30
هدف قرار دادن سلول های بنیادی: مسیری برای درمان لوکمیای با پیش آگهی ضعیف
پژوهشگران مسیری جدید و بهتر را برای درمان لوکمیای حاد میلوئیدی(AML) با پیش آگهی ضعیف کشف کرده اند.
ﺳﻪشنبه، 03 تیر 1399 - 11:06
درمان تطبیقی مبتنی بر اصول تکاملی داروین می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند
مدل های محاسباتی بوسیله محققین ارائه شده است که نشان می دهد که کنترل کردن سازشی جمعیت های سلولی تومورها برای نگهداشتن آن ها در یک حالت رقابت می تواند به درمان موثرتر سرطان کمک کند.
دوشنبه، 02 تیر 1399 - 11:30
شناسایی سلول های بنیادی غیر طبیعی دخیل در بیماری کرون
بیش از یک دهه است که دکتر وا ژیان و همکارانش در مرکز سلول های بنیادی هوستون از یک فناوری برای کلون کردن سلول های بنیادی استفاده می کنند.
دوشنبه، 02 تیر 1399 - 11:00
افزایش امیدواری به درمان سرطان های خونی
پژوهشی جدید نشان داده است که چگونه یک تغییر ژنتیکی اولیه در سلول های خون و مغز استخوان راه را برای تکوین برخی از سرطان های خونی هموار می سازد.
دوشنبه، 02 تیر 1399 - 10:30
بانداژی جدید برای درمان زخم های دیابتی و سوختگی
زخم های دیابتی و هم چنین زخم های ناشی از سوختگی هم بار اقتصادی و اجتماعی فراوانی را به فرد و جامعه تبدیل می کنند و هم این که درمان موثری برای آن ها وجود ندارد
دوشنبه، 02 تیر 1399 - 10:00
استفاده از سلول های بنیادی برای ایجاد گرافت های استخوانی و درمان شکستگی های صعب العلاج
اگرچه اغلب شکستگی های استخوانی با آتل بندی و مراقبت های مناسب بعد از مدت زمان کوتاهی جوش می خورند اما برخی از شکستگی ها نیازمند استفاده از گرافت های استخوانی هستند.
یکشنبه، 01 تیر 1399 - 15:28
صفحه 7 از 7ابتدا   قبلی   2  3  4  5  6  [7]  بعدی   انتها   
کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.