دانشیار گروه ایمونولوژی و بیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران:
دکتر نادر تاجیک دانشیار گروه ایمونولوژی و بیولوژی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران است. وی از حدود 12 سال پیش به عضویت این گروه درآمد و در زمینه تخصصی ایمونوژنتیک و پیوند کلیه فعالیت دارد.
در گفتگو با وی، به مشکلات رد پیوند در بیماران کلیوی و اقداماتی که در این زمینه در کشورمان صورت گرفته است، پرداختیم.
ﺳﻪشنبه، 10 مرداد 1391 - 14:31
عضو انجمن سکته مغزی ایران:
عضو انجمن سکته مغزی ایران گفت: در خارج از کشور بررسی های محدودی بر روی بعضی از بیماری ها ازجمله سکته مغزی ، ام اس، پارکیسنون و همچنین فلج مغزی انجام شده اما نتایج و نمونه ها هنوز به اندازه ای نیست که بتوان از آن نتایج قطعی گرفت.
ﺳﻪشنبه، 03 مرداد 1391 - 10:51
استاد دانشکده شیمی و مهندسی پزشکی دانشگاه کارولینای جنوبی آمریکا:
استاد دانشکده شیمی و مهندسی پزشکی دانشگاه کارولینای جنوبی آمریکا گفت: توانسته ایم سلول های بنیادی مغز نخاع را به سلول های استخوانی تبدیل کنیم که در درمان آرتروز، سرطان های استخوان و آسیب های استخوانی مفید است.
شنبه، 31 تیر 1391 - 12:20
عضو گروه زیست شناسی تکوینی موسسه ماکس پلانک آلمان:
عضو گروه زیست شناسی تکوینی موسسه ماکس پلانک آلمان گفت: استفاده از سلول های IPS مزایایی از جمله مزایای افزایش بهره وری، بالا بودن سرعت این تکنیک، کاربرد آن در مطالعات مکانیکی و فعالیت های یدی، کاربرد در مطالعات بیولوژیکی ، تولید سلول های n cromosomas2 و برطرف کردن مشکلات رد پیوند و همچنین توانایی تولید از هر دو جنس نر و ماده را دارد.
چهارشنبه، 28 تیر 1391 - 10:17
نهمین کنگره بین المللی ام اس، 11 و 12 آبان ماه توسط انجمن مولتیپل اسکلروز ایران، دانشگاه علوم پزشکی تهران، انجمن مغز و اعصاب ایران و مرکز تحقیقات ام اس سینا در هتل المپیک تهران برگزار می شود.
پنجشنبه، 22 تیر 1391 - 08:47
یک متخصص بیماری های مغز و اعصاب با اشاره به اینکه بیماری فلج اطفال تقریبا در کشور ریشه کن شده، گفت: همان تعداد افرادی که از گذشته به این بیماری مبتلا بوده اند در معرض خطر ابتلا به سندرم post polio قرار دارند.
یکشنبه، 18 تیر 1391 - 08:37
یک متخصص میکروب شناسی پزشكي اظهار داشت: بلطف قادر متعال در سال 1390 با كوشش تيم تشخيصي درماني دانشگاه علوم پزشكي تهران(بيمارستان امام خميني – دانشكده بهداشت)اولین آبسه مغزی كه بهمراه آبسه ریوی در يك بيمار پيوند كليه ايجاد شده بود بطور كامل درمان شد.
یکشنبه، 11 تیر 1391 - 08:07
یک متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ MS گفت: رعایت بیش از حد بهداشت درکودکان و همچنین کمبود ویتامین D از علل احتمالی ابتلا به ام اس است اما برای اثبات آن هنوز نیاز به تحقیقات بیشتری است.
دوشنبه، 05 تیر 1391 - 09:50
مسئول فني شرکت فناوری بن یاخته های رویان دکتر سعید آبرون دکتری هماتولوژی و آنکولوژی است.
وی نظارت و پیگیری حسن انجام آزمایش ها در آزمایشگاه پردازش ، انجماد و کنترل کیفی، بررسی و کنترل وضعیت نمونه های فریز شده طی سال های متوالی ، نظارت بر جواب آزمایش های ارسالی از طرف پذیرش و نیز جواب آزمایشات نوزادان در غیاب مدیر کنترل کیفی و یا مدیر بخش بالینی، نظارت بر خرید تجهیزات مربوط به آزمایشگاه پردازش، انجماد و کنترل کیفی و تایید آن، ارتقای سطح علمی پرسنل و بکارگیری نیروهای متخصص، نظارت بر فعالیت خونگیران در نمایندگی شهرستان ها و ... را برعهده دارد.
دوشنبه، 22 خرداد 1391 - 10:38
رییس بیمارستان محک گفت: بخش پیوند سلول های بنیادی کودکان محک دارای 14 تخت و از مدنترین تجهیزات و به روزترین امکانات برخوردار است.
چهارشنبه، 03 خرداد 1391 - 10:05
مسئول مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه در محلی که تومور پیدا می شود سلول های مختلفی وجود دارند که یک دسته آنها سلول های مزانشیمی هستند گفت: طی 3-4 سال گذشته توجه خاصی به آن شده و به نظر می رسد سلول بسیار مهمی در بحث سرطان است.
ﺳﻪشنبه، 26 اردیبهشت 1391 - 12:04
مدیرعامل سازمان انتقال خون در اشاره به اینکه چه عواملی سبب سرطان معده می شود گفت: سرطان معده در سالهای اخیر از قسمت های انتهایی معده ، از نظر آناتومی خود را به قسمت های ابتدایی رسانده که در اصطلاح محل اتصال مری به معده نامیده می شود. مهمترین علت این اتفاق نیز به نظر می رسد مشکلات آلودگی های محیطی، نیترید های آب و مواد غذایی باشند.
چهارشنبه، 20 اردیبهشت 1391 - 11:37
مدیر گروه پاتوبیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: از طریق ایمونوتراپی و تدوین روش های ایمونولوژی توانسته ایم عمر بعضی از لوسمی ها را به صورت غیرقابل باوری افزایش دهیم.
شنبه، 16 اردیبهشت 1391 - 10:52
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه مبتلایان به ام اس منعی برای بارداری ندارند گفت: بهتر است این افراد خون بندناف فرزندشان را ذخیره کنند چون آینده درمانی سلول های بنیادی بسیار روشن است.
ﺳﻪشنبه، 12 اردیبهشت 1391 - 11:30
یک عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران گفت: در سرطان معده چنانچه سایز تومور کمتر از 3 سانتی متر باشد و به ارگان های اطراف نیز متاستاز نداده باشد، آندوسکوپیک برداشتن مخاط (EMR) درمان مناسبی خواهد بود.
دوشنبه، 11 اردیبهشت 1391 - 11:21