دکتر "محمد رضا وفا" 45 ساله، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و دانشیار دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و رییس اسبق دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
وی 19 سال سابقه کار، تدریس و پژوهش در زمینه تغذیه دارد و یک دوره اسکالرشیپ در دانشگاه هاروارد آمریکا گذرانده است.
از دکتر وفا بیش از 50 مقاله فارسی و انگلیسی مستند در مجلات علمی و پژوهشی داخلی و خارجی به چاپ رسیده است.
با این متخصص تغذیه درباره تغذیه دوران نوزادی، کودکی و همچنین تغذیه کودکان تحت شیمی درمانی به گفتگو نشستیم.
یکشنبه، 27 فروردین 1391 - 07:37
بعدازاينكه فردي دچارآسيب نخاعي مي شود، درفعاليت هاي روزانه خودش به مساعدت نيازدارد. گستره اين موضوع مي تواند ازكمك به استحمام يا لباس پوشيدن تا انجام برنامه اجابت مزاج يا كمك به جابجائي باشد. وقتي يكي ازافرادخانواده دچارضايعه نخاعي مي گردد، استرس وتغييرات زيادي وجودارند، كه بيمار واعضاي خانواده اوبا آنها مواجه مي شوند . اولين موضوع ، نگراني درمورد بهبودي ومراقبت هاي باليني است. ازسوي ديگر، نگراني هاي افراد نخاعي که ازجمله آن تمايل به راه رفتن مجدد، درد، دفع ادرارو اجابت مزاج و داشتن دلواپسي است. در گفتگو با دکتر فرزاد اشرافی متخصص مغز و اعصاب طرح های درمانی بیماران آسیب نخاعی و فلج مغزی (CP) را جویا شدیم.
چهارشنبه، 23 فروردین 1391 - 09:23
دکتر هدایتی، فوق تخصص خون و انکولوژی کودکان ، متولد سال 51 و متاهل است. او سال 81 در بخش پیوند مغز استخوان بیمارستان شریعتی تحت نظر پرفسور اردشيرقوام زاده، بنيان گذار مديكال انكولوژي و پيوند سلول هاي بنيادي در ايران کارخود را شروع کرد و از 86 در بیمارستان محک مشغول خدمت است .
یکشنبه، 20 فروردین 1391 - 11:20
مردم ایران هم نوع دوست هستند. هر فردی که به بانک اهدا کنندگان سلول های بنیادی بپیوندد برای ما حکم یک منبع سلولی دارد که درجامعه امور روزانه خود را انجام می دهد و در مواقع اضطراری با آنها تماس می گیرم. حتی فردی که داوطلب اهدا می شود خونی از دست نمی دهد. این خون در جریان خروج و ورود مجدد به بدنش، سلول بنیادیش استخراج می شود.
شخص داوطلب در جریان استخراج سلول های بنیادی از خونش، شاید حدود 4 ساعت از وقتش را به یک فرد نیازمند اختصاص دهد اما در نهایت یک نفر از مرگ حتمی نجات پیدا می کند. لذا تقاضا دارم همه افراد برای عضویت دراین بانک اقدام کنند.
دوشنبه، 14 فروردین 1391 - 08:50
وحید دانش که در تبریز زندگی می کند کودکی است که به یاری خدا، پیوند سلول های بنیادی خون بندناف سلامتی از دست رفته اش را به وی بازگرداند. وی از بدو تولد دائم از عفونت های تنفسی طولانی مدت رنج می برد . 18 ماهگی بعد از قطع کردن شیر مادر، بروز دانه های قرمز روی بدنش خانواده را نگران کرد.
ﺳﻪشنبه، 08 فروردین 1391 - 08:55
یک فوق تخصص مغز و اعصاب گفت: سلول درمانی بیماری های عضلانی بهتر از سایر بیماری ها جوابگو است بافت عضله ساده تر از بافت مغز است. هرچه بافت پیچیده تر باشد و ارتباطات مشکل تری داشته باشد امکان اینکه سلول، نقطه مورد نظر ما را ترمیم کند مشکل تر است.
دوشنبه، 22 اسفند 1390 - 14:09
یک عضو هیات علمی سازمان انتقال خون ایران با بیان اینکه رده سنی بین دو تا پنج سال درحال حاضر بیشتر از همه کودکان درگیر بیماری های سرطانی هستند گفت: عوامل ژنتیکی و محیطی هر دو موثر بوده است.
چهارشنبه، 17 اسفند 1390 - 12:30
فوق تخصص هماتولوژی کودکان گفت: پیوند سلول های بنیادی به عنوان یک درمان نوین در درمان سرطان های خون با ریسک عود بالا یا عود کرده و نیز بعضی از تومورهای جامد که به شیمی درمانی پاسخ مناسبی نمی دهند کاربرد دارد.
یکشنبه، 14 اسفند 1390 - 11:11
رییس درمانگاه تالاسمی بزرگسالان ظفر گفت: امروزه به خاطر درمان های خوب و پیشرفته در درمان تالاسمی، این افراد هم می توانند زندگی عادی و طبیعی خود را داشته باشند.
یکشنبه، 30 بهمن 1390 - 14:39
دکتر مرتضی ضرابی، مدیرعامل بانک خون بند ناف رویان، از اتخاذ تمهیدات برای افزایش ظرفیت ذخیره سازی سلول های بنیادی خون بند ناف از 25000 نمونه به 45000 نمونه در این بانک خبر داد.
یکشنبه، 25 دی 1390 - 09:54
دبیر کمیته اخلاق پزشکی رویان گفت: درحال حاضر مهمترین چالش ما در موضوع رحم جایگزین عدم وجود قانون است. اگر قانونی در این باره تدوین شود برای بسیاری از مشکلات راهکار پیدا می شود.
پنجشنبه، 15 دی 1390 - 10:32
با دکتر محمدابراهیم پارسانژاد رئیس انجمن باروری و ناباروری ایران، متخصص زنان وزایمان، فلوشیپ نازایی ،اندوکرینولوژی و لاپاراسکوپی به گفتگو نشستیم و او از دغدغههای خود و چالشهای موجود در مبحث درمان ناباروری در کشور سخن گفت.
رییس مركز تحقیقات هماتولوژی، انكولوژی و پیوند سلول های بنیادی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: بخش سرپایی پیوند مغز استخوان بیمارستان شریعتی به مدت سه ماه است که به دلیل کمبود امکانات و پرسنل تعطیل است.
یکشنبه، 04 دی 1390 - 10:45
یک عضو انجمن هماتولوژی اروپا گفت: انجام عمل پیوند در ایران در حد بسیار عالی و در سطح اروپا، آمریکا، استرالیا ، فرانسه و ایتالیا است.
تشنج ,فلج مغزي و عقب ماندگي ذهني شايع ترين بيماري هاي اعصاب كودكان در كشور است و پزشکان امیدوارند در آینده بتوانند به کمک سلول های بنیادی این اختلالات عصبی را درمان کنند .
چهارشنبه، 30 آذر 1390 - 09:08