همه فعالیت های ما، مثل بینایی، شنوایی، فعالیت اندام و احشاء تحت کنترل مغز است . اطراف این رشته های عصبی غلاف پوششی وجود دارد . این غلاف، غلاف مهم و برای بردن پیام های عصبی است. اگر این غلاف آسیب ببیند ، این پیام ها و سیگنال ها برده نمی شود یا بلوک می شود یعنی بد یا غیر عادی برده می شود. حاصل آن مجموعه علائمی است که ما بعنوان ام اس می شناسیم .
دوشنبه، 07 آذر 1390 - 22:32
بیماری دیستروفی ماهیچه ای دوشن که به اختصار DMD خوانده می شود شایعترین و شدیدترین نوع از بیماریهای دیستروفی ماهیچهای از گونه (X پیوند یافته) و ژنتیکی است. از عوارض اصلی این بیماری تحلیل و نابودی ماهیچههای ارادی که در کنترل بدن نقش حیاتی دارند است .
چهارشنبه، 02 آذر 1390 - 00:21
پژوهشگر برجسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و محقق مرکز تحقیقات سرطان، توان درمانی سلول های بنیادی را بسیار فراگیر عنوان داشت و در عین حال تاکید کرد: تا زمانی که به نتایج قطعی درمان بیماری ها به کمک این علم نوین پزشکی نرسیده ایم باید از رسانه ای کردن آن خودداری کنیم.
چهارشنبه، 25 آبان 1390 - 01:19
دانشیار گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اگرچه درحال حاضر برای هیچ یک از بیماری های مغز و اعصاب درمان با سلول های بنیادی قطعی نشده است اما امیدواریم طی 4 یا 5 سال آینده جواب قطعی برای درمان این بیماران داشته باشیم.
جمعه، 20 آبان 1390 - 22:56
یک جراح متخصص سینه گفت: استفاده از سلول های بنیادی چربی، بافت زیر جلدی خوبی را برای رفع مشکلات و بیماری های پستان تامین می کند.
جمعه، 13 آبان 1390 - 23:23
مسئول فنی شرکت فناوری بن یاخته های رویان که به نمایندگی از این شرکت در سومین کنگره بین المللی فوق تخصصی خون بندناف رم شرکت کرده بود گفت: در این کنگره بر اهمیت وجود بانک خصوصی بندناف تاکید شد.
پنجشنبه، 12 آبان 1390 - 02:43
دکتر کامران نیکو سخن مديرعامل انجمن ديابت ايران و رئیس فدراسیون بین المللی دیابت در خاورمیانه و شمال آفریقا در گفتگو با بنیان درباره نیازهای جامعه به آموزش همگانی برای پیشگیری از ابتلا به آموزش نوع 2 و همچنین آموزش دیابتی ها سخن گفت. وی معتقد است باید پیشرفت علم را در همه علوم پزشکی طوری اطلاع رسانی کنیم که امید کاذب در بیماران ایجاد نکند.
آنچه در زیر می خوانید حاصل مصاحبه "بنیان" با این پزشک توانا و دلسوز است.
ﺳﻪشنبه، 03 آبان 1390 - 02:53
دكتر صفايي متخصص بیماری های داخلی - فوق تخصص خون و سرطان (انکولوژی) بیمارستان امام خمینی در گفتگو با بنیان اضافه کرد: بخش پیوند بیمارستان امام خمینی (ره) شش تخته و از حدود 5 سال پیش آغاز به کار کرده است. در حال حاضر در بیمارستان امام خمینی به دو روش اتولوگ یعنی پيوند از خود سلول هاي بنيادي بيمار پس از جداسازي واز بين بردن مغز استخوان و بكارگيري روش هاي خاص سلول هاي بنيادي كه قبلاً از بيمار گرفته ...
شنبه، 16 مهر 1390 - 01:58