تاریخ انتشار: یکشنبه 05 بهمن 1393
یافتن ترفند جدیدی که سلول ها برای سازمان دهی استفاده می کنند

  یافتن ترفند جدیدی که سلول ها برای سازمان دهی استفاده می کنند

سازمان دهی یکی از ویژگی های محیط کارهای کارامد است و سلول ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند. اینک محققین در جان هاپکینز پیشنهاد کرده اند که سلول ها علاوه بر غشاها، راه دیگری نیز برای مجزا کردن فعالیت ها و محتویات شان دارند که شامل روبانی از پروتئین های ریسنده است.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل ازsciencedaily، هر سلول کارگاه شلوغی پر از فعالیت های مختلف است. برای منظم نگه داشتن چیزهای مختلف، پروتئین ها به مانند کارگرهایی که وظایف شان مشخص شده است در جاهای مختلف سلول قرار گرفته و به هماهنگ سازی فعالیت ها می پردازند. اکثر اندامک های سلولی به وسیله یک غشای منعطف از سایر بخش های سلولی جدا شده اند اما برخی هم مانند گرانول های RNA این مرزهای مشخص را ندارند. گرانول های RNA در سرتاسر فضای درون سلولی شناور هستند و مسئول انتقال، دسته بندی و کنترل RNA هستند که رونوشت هایی برای سنتز پروتئین محسوب می شوند. تاکنون محققین فکر می کردند که این گرانول ها فاقد مرزهایی برای جدا کردن RNA از فضای درون بیرونی هستند. پیش از این تصور بر این بود که گرانول های RNA مانند روغن درون آب هستند. مولکول های اب قطره هایی را می سازند که موجب جذب شدن آن ها به یکدیگر شده و آن ها را قادر می سازد که از آبی که آن ها را احاطه کرده است جدا شوند. اینک محققین می دانند که جداشدن گرانول های RNA از آب اطراف به وسیله یک پوشش دینامیک که آن ها را تثبیت می کند، تسهیل می شود. این محققین به لطف میکروسکوپ های قوی توانسته اند ذراتی با حرکت بسیار سریع را شناسایی کنند. این میکروسکوپ کلیدی برای تشخیص پروتئین هایی با اشکال نامنظم است که گرانول ها را احاطه می کنند، زیرا آن ها به طور دایم در یک وضعیت مداری دور می زنند. زمانی که محققین این پروتئین ها را شناسایی کردند، بیشتر شگفت زده شدند زیرا به نظر می رسد که این پروتئین ها هیچ برهمکنشی با RNA ندارند و در مقایسه با سایر پروتئین ها چین خوردگی بسیار کمی دارند. این محققین می گویند که سوالات زیادی پیرامون ماهیت این پروتئین ها و گرانول های RNA که آن ها احاطه کرده اند، وجود دارد اما به هر حال، کشف این راه جدید از سازماندهی درون سلولی بسیار جالب توجه است.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه