تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 21 فروردین 1397
سرکوب یک اسید آمینه می تواند برای متوقف کردن پراکنش سرطان سینه استفاده شود

  سرکوب یک اسید آمینه می تواند برای متوقف کردن پراکنش سرطان سینه استفاده شود

تیمی از محققین بریتانیایی، آمریکایی و کانادایی به مطالعه موش های مبتلا به شکلی تهاجمی از سرطان سینه پرداخته اند.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل از speakingofresearch، در این مطالعه جدید آن ها نشان داده اند که سرکوب کردن آسپارژین به عنوان یک اسید آمینه که به طور طبیعی در بدن تولید می شود و در برخی از مواد غذایی نیز به وفور وجود دارد، می تواند مانند از پراکنش سرطان سینه شود. سرکوب اسید آمینه آسپارژین می تواند از طریق استفاده از یک آنزیم تجزیه کننده آسپارژین یا از طریق محدود کردن این اسید آمینه در رژیم غذایی صورت گیرد. نتایج در هر دو مورد نشان داهده است که مقادیر کاهش یافته اسید آمینه آسپارژین، پراکنش و متاستاز سرطان سینه به سایر نقاط بدن را متوقف می کند. پروفسور گرگ هانون، سرپرست این تیم تحقیقاتی، این یافته را دستاوردی می داند که به طور منطقی نشان می دهد چگونه تعدیل و تغییر رژیم غذایی می تواند روی سرطان اثر بگذارد. برخی از محققین دیگر نیز براین باورند که از آن جایی که آسپارژین به وفور در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد، استفاده از داروهایی که بتوانند این اسید آمینه را سرکوب کرده یا تجزیه کنند، می تواند موثرتر از تغییرات رژیم غذایی باشد.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه