تاریخ انتشار: یکشنبه 26 فروردین 1397
قند میوه ها به جای کبد در روده ها فرآوری می شود

  قند میوه ها به جای کبد در روده ها فرآوری می شود

روده کوچک می تواند بیشتر فروکتوز را از رژیم غذایی پاکسازی کند و در نتیجه قند زیادی به کبد نمی رسد.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل از medicalnewstoday، شواهد بدست آمده از مطالعات انسانی نشان داده است مصرف بیش از حد قند هایی مانند قند موجود در نوشیدنی ها و غذاهای فرآوری شده می تواند در بلند مدت منجر به چاقی، مقاومت انسولینی و آسیب به کبد شود. شواهد نیز نشان می دهد که این قندها بدوا بوسیله کبد پردازش و فرآوری می شوند. محققین دانشگاه پرینستون در مطالعات موشی شان نشان داده اند که فروکتوز(یکی از قندهای پر مصرف موجود در میوه ها)، عمدتا در روده کوچک پردازش می شوند. زمانی که مصرف این قند زیاد شود، روده کوچک نمی تواند از پس این پردازش برآید و بار اضافی این قند به کبد تحمیل می شود. این بار اضافی می تواند بیماری های کبدی را ایجاد کند. علاوه براین، این محققین دریافتند که توانایی پردازش قند بوسیله روده کوچک بعد از مصر ف مواد غذایی افزایش نیز پیدا می کند. دکتر رابینویتز، سرپرست این تیم تحقیقاتی توصیه می کند که باید میزان قند موجود در وعده های غذایی را محدود کرد و تا جایی که ممکن است در زمان وعده های غذایی از نوشیدنی های شیرین استفاده نکرد. این مطالعه نشان می دهد که روده کوچک می تواند بیشتر فروکتوز را از رژیم غذایی پاکسازی کند و در نتیجه قند زیادی به کبد نمی رسد.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه