تاریخ انتشار: شنبه 26 خرداد 1397
تلاش برای استفاده از سلول های بنیادی برای تولید گوشت خوک در آزمایشگاه

  تلاش برای استفاده از سلول های بنیادی برای تولید گوشت خوک در آزمایشگاه

محققین توانسته اند با موفقیت سلول های بنیادی خوک را به رشته های از گوشت تبدیل کنند و براین باورند که این محصول می تواند در آینده ای نزدیک جایگزینی سبز برای کاهش کشتار دام ها و رفع معضل گرسنگی در دنیا باشد.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل از stem-cells-news، از سال 2006 بود که محققین هلندی توانستند گوشت خوک را در آزمایشگاه تولید کنند، اما این گوشت از نظر بافت و مزه شبیه گوشت واقعی نبود. در ادامه ناسا به امید این که فضانوردان این مرکز بتوانند خودشان در فضا گوشت مورد نیاز خودشان را تامین کنند روی این پروژه سرمایه گذاری کرد. اما بعد از رشد صفحات نازکی از بافت این گوشت، ناسا به این نتیجه رسید که برای فضانوردان همان بهتر است که گیاهخواری کنند. اما محققین هلندی براین باورند که علی رغم آزمون و خطاهای بسیار و بهبود بخشیدن پروتکل های تولیدی، اما بافت گوشت تولیدی هنوز هم بافت دلخواه نیست. به همین دلیل آن ها هنوز هم به دنبال استفاده از سلول های بنیادی مشتق از عضلات خوک برای تولید گوشت خوک هستند.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه