تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 17 فروردین 1395
ویتامین C افزایش یافته در رژیم غذایی می تواند برای جلوگیری از کاتاراکت مفید باشد

  ویتامین C افزایش یافته در رژیم غذایی می تواند برای جلوگیری از کاتاراکت مفید باشد

بازجذب غذایی بالاتر ویتامین C می تواند اثر محافظتی در برابر پیشرفت کاتاراکت داشته باشد
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل ازmedicalnewstoday، کاتاراکت بیماری است که به موجب آن چشم و قرنیه به دلیل اکسیداسیونی که در طول زمان اتفاق می افتد تیره می شوند. اگر چه این فرایند بخشی طبیعی از فرایند پیری محسوب می شود اما در برخی از افراد این به صورتت شدیدتری اتفاق می افتد و منجر به تاری دید، حساسیت به نور و خیرگی می شود و با استفاده از عینک و لنز نیز تصحیح نمی شود.

در مطالعه ای جدید محققین دانشگاه سلطنتی لندن پیشرفت کاتاراکت را در 324 جفت دوقلوی مونث در ظرف مدت ده سال مورد آنالیز قرار دادند. آن ها در این مدت عکس هایی را از عدسی چشم این افراد تهیه کردند و میزان کدورت عدسی آن ها را مورد آنالیز قرار دادند. هم چنین میزان مصرف ویتامین C بوسیله این شرکت کنندگان نیز توسط یک پرسشنامه مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد آن هایی که مصرف ویتامین C بیشتری داشتند، پیشرفت کاتاراکت در آن ها 33 درصد کمتر از سایرین بود و عدسی های شفاف تری نیز در مقایسه با آن هایی که ویتامین C کمی مصرف می کردند، داشتند. این مطالعه نشان می دهد که فاکتورهای محیط(مانند رژیم غذایی) بیش از فاکتورهای ژنتیکی را کاتاراکت تاثیر می گذارند. مایع چشمی که عدسی را در بر می گیرد غنی از ویتامین C است و این اکسیداسیون عدسی را متوقف می کند و مانع از تیرگی آن می شوند. تصور می شود که افزایش مصرف ویتامینC اثر محافظتی در قبال پیشرفت کاتاراکت دارد که این بدلیل افزایش میزان ویتامین C موجود در چشم خواهد بود.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه