سید هژیر بهرامی، دانشیار دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر(پلی تکنیک تهران) در مقاله ای در نخستین همایش نانو مهندسی سلول های بنیادی در پژوهشگاه رویان از تولید نانو الیاف از پلیمرهای زیست سازگار بر پایه کیتوسان-پلی (کاپرولاکتان) و کاربرد آن در مهندسی بافت برای ترمیم پوست خبر داد.
دوشنبه، 08 آبان 1391 - 12:23
محقق ایرانی دانشگاه وین با بررسی استفاده از ریزالکترودهای فیبر نانو در سنجشهای نوروشیمیایی گام جدید در درمان بیماران مبتلا به آلزایمر و پارکینسون برداشت.
یکشنبه، 07 آبان 1391 - 11:23
دو طرح کلی پژوهشی انجام شده است که شامل شمارش تعداد سلول های عصبی در مغز پستانداران مختلف بود این نتایج نشان داد که تنها راه تکامل مغزانسان های اولیه ، یافتن راهی برای بدست آوردن انرژی بیشتر از مواد غذایی که می خوردند، یعنی غذای پخته شده بوده است.
یکشنبه، 07 آبان 1391 - 10:32
یک گزارش جدید نشان می دهد که چگونه داروی گلوکوم باعث می شود موی انسان، مجددا رشد کند. این دارو به صورت تجاری به عنوان روشی برای بلند کردن طول مژه ها دردسترس است ، اما این اولین داده هایی است که نشان می دهد این دارو سبب رشد موی پوست سر انسان نیز می شود.
یکشنبه، 07 آبان 1391 - 10:14
یک فوق تخصص خون و انکولوژی:
یک فوق تخصص خون و انکولوژی با بیان اینکه یعنی حدود 50 درصد بیماران لنفوم با همان درمان اولیه و شیمی درمانی بهبود پیدا می کنند و بیماری بر نمی گردد گفت: گروهی که مقاومت به درمان نشان می دهند و یا گروهی که عود بیماری دارند، با رژیم های نجات بخش درمان می شوند و بعد پیوند می گیرند لذا نیمی از آنها طولانی مدت زنده می مانند و بهبودی کامل دارند.
شنبه، 06 آبان 1391 - 12:05
آزمون های بالینی ارزیابی اثرات پیری بر مغز؛
به گزارش بنیان به نقل از medical xpress، با توجه به مطالعه منتشر شده در مجله PLOS ONE توسط Jessica Holmin و Farley Norman از دانشگاه ایالتی داکوتای شمالی و کنتاکی غربی ، با افزایش سن کمتر می توانیم تفاوت بین وزن اشیائی که بلند می کنیم را به درستی برآورد کنیم.
مطالعات قبلی نشان داده است که پیری اغلب با کاهش توده عضلانی و در نتیجه مقاومت آن همراه است، که این بلند کردن اجسام را مشکل تر می سازد. در...
شنبه، 06 آبان 1391 - 10:33
گروهی ازدانشمندان Kobe برای انجام یک مطالعه بالینی با استفاده ازسلولهای بنیادی پرتوان القایی انسانی (IPS)، دربازسازی ازشبکیه انسان کسب اجازه کردند.
شنبه، 06 آبان 1391 - 10:28
یک تیم تحقیقاتی به رهبری پروفسور Tsvee Lapidot، به تازگی محافظین جدیدی را کشف کرده اند که از تمایز بیش ازحد سلول های بنیادی جلوگیری می کنند.
پنجشنبه، 04 آبان 1391 - 12:02
در یک کارآزمایی بالینی در دانشگاه علوم بهداشت Georgia ، از خون بند ناف و جفت برای کمک به کاهش علائم فلج مغزی در کودکی به نام آلیسون استفاده شد.
پنجشنبه، 04 آبان 1391 - 10:32
عضو هیات مدیره انجمن ارتوپدی ایران:
عضو هیات مدیره انجمن ارتوپدی ایران گفت: غضروف و عصب دوبافت هستند که ترمیم آن دربرخی موارد غیرممکن است. لذا در این موارد باید از سلول های بنیادی کمک گرفت ولی پروژه های تحقیقاتی کمی در کشورما بر روی این مساله متمرکز هستند.
پنجشنبه، 04 آبان 1391 - 10:31
/تحولی تازه در درمان بیماریهای عروقی/
دانشمندان ایرانی دانشکده پزشکی «ویل کرنل» موفق به کشف راهی برای استفاده از سلولهای تشخیصی آمینوسنتز دوران بارداری و برنامهریزی مجدد آنها به شکل سلولهای فراوان و پایدار اندوتلیال با قابلیت بازسازی رگهای خونی آسیبدیده و ترمیم اندامهای آسیبدیده شدند.
چهارشنبه، 03 آبان 1391 - 13:59
دکتر مینا راجی متخصص ارتوپدی، جراح استخوان و مفاصل، عضو انجمن جراحان ارتوپدی ایران و بین المللی ao در مقاله ای بیان داشت: بیماری آرنج تنیس بازان (Tennis elbow) بیانگر التهاب مزمن تاندونهای متصل شده به قسمت خارجی آرنج است. بسیاری از بیماران علاقه زیادی به استفاده از روش های درمانی غیرجراحی دارند. این مطالعه برپایه ارزیابی استفاده از PRP می باشد.
چهارشنبه، 03 آبان 1391 - 10:17
لزوم گسترش بانک های سلول های بنیادی؛
در جامعه متمدن امروزی، بیماری هایی که در اثر بدی محیط زندگی و ضایعات ناشی از تمدن، روز به روز بیشتر دامن بشر را می گیرند و هر سال میلیونها نفر در جهان جان خود را در اثر ابتلا به بیماری ها از دست می دهند رو به افزایش هستند.
ﺳﻪشنبه، 02 آبان 1391 - 14:22
براساس بررسی اپی ژنتیک؛
سرطان معده مانند بسیاری ازسرطان ها، با جهش های ژنتیکی ایجاد می شود، اما عوامل خارجی نیز بر عملکرد ژن ها تاثیر می گذارند. این عوامل خارجی، تغییرات اپی ژنتیکی نامیده می شود، که توسط متیلاسیون DNA ایجاد می شود.
ﺳﻪشنبه، 02 آبان 1391 - 09:59
براساس تحقیق منتشر شده در مجله The Journal of Bone & Joint Surgery، جراحی تغییرجهت انتهای ماهیچه ران (DRFT) در افراد مبتلا به فلج مغزی تشنجی دوسویه و راه رفتن با سفتی زانو که با کاهش حداکثر خم شدن زانو در فاز نوسان همرا است، سبب بهبود قابل توجه و پایدار در خم شدن زانو شده است.
ﺳﻪشنبه، 02 آبان 1391 - 09:52