تاریخ انتشار: یکشنبه 03 اسفند 1393
نتایج موفقیت آمیز فاز سوم آزمون بالینی نانوداروی ضدسرطان سینه

  نتایج موفقیت آمیز فاز سوم آزمون بالینی نانوداروی ضدسرطان سینه

محققان آلمانی فاز سوم آزمون بالینی روی نانوداروی ضدسرطان سینه را با موفقیت انجام دادند. این نانودارو می تواند ابعاد تومور را کاهش دهد.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، انجمن بیماری های زنان آلمان (GBG) اعلام کرد که نتایج آزمون های انجام شده داروی ABRAXANE® روی بیماران مبتلا به سرطان سینه رضایت بخش بوده است.

این آزمون بالینی توسط کلینیک جپارسپتو آلمان روی یک هزار و 200 بیمار انجام شده است.در این آزمون که فاز سوم آزمون بالینی این دارو است، داوطلبین به صورت تصادفی انتخاب شده اند. 

نتایج این پژوهش در سمپوزیوم سرطان سینه که در 10 دسامبر 2014 در برلین برگزار شد، ارائه شد.این آزمون نشان داد که نرخ بهبود بیماران 9 درصد افزایش یافته است؛ یعنی از رقم 29 درصد به 38 درصد رسیده است. 

در این روش، داروی شیمی درمانی پاکلیتاکسل به پروتئین آلبومین متصل شده و سپس به بیماران تزریق می شود. 

این در حالی است که در روش های معمول، پاکلیتاکسل با حلال های مختلف ترکیب شده و وارد بدن بیمار می شود. 

در این روش، از این دارو برای کاهش ابعاد تومور سرطان سینه استفاده می شود و در واقع این روش درمانی یک روش کوچک کردن ابعاد تومور پیش از عمل جراحی است.

مایکل اونتخ در این باره گفت :فاز دوم این آزمون بالینی به شکلی طراحی شده بود که اثر داروی شیمی درمانی متصل به پروتئین به صورت هفتگی با داروی پاکلیتاکسل رایج مقایسه شودکه نتایج نشان داد که داروی متصل به پروتئین اثربخشی بیشتری دارد.

محققان در این پروژه پاکلیتاکسل را با پروتئین نانومقیاس آلبومین ترکیب کردند. با این کار خواص حرکتی و انتقال آلبومین بهبود یافته و امکان استفاده از دوز بالای دارو برای هدف گیری تومور فراهم می شود. 

پژوهشگران از 125 میلی گرم بر مترمربع دارو در بیماران استفاده کردند. این دوز دارو موجب شد تا داروی شیمی درمانی بیشتری وارد تومور سرطانی شود به طوری که در بیمارانی که از این روش درمانی استفاده کردند 56 درصد بیشتر از بیماران دیگر داروی شیمی درمانی وارد سلول های سرطانی آن ها شده است. 

در مدت 18 سالی که مطالعات داروی ضدسرطان سینه در GBG انجام می شود، این نخستین باری است که نرخ پاسخ دهی به دارو به شکل قابل توجهی افزایش می یابد.

این درحالی است که این افزایش نرخ پاسخ دهی به دارو نه به دلیل افزایش عوامل شیمی درمانی بلکه به دلیل استفاده از یک عنصر کلیدی در طراحی دارو بوده است. GBG یک شبکه آکادمیک مستقل بوده که بیش از 500 مرکز تحقیقاتی در آلمان دارد.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه