تاریخ انتشار: دوشنبه 19 تیر 1396
چگونه از چشم هایمان در برابر نابینایی حفاظت کنیم

  چگونه از چشم هایمان در برابر نابینایی حفاظت کنیم

یکی از مشکلاتی که با افزایش سن درصد ابتلا به آن افزایش می یاد کاهش بینایی و کم بینا یا نابینا شدن است که محققین آن را به همراه آلزایمر و سرطان از جمله نگرانی ها نظام بهداشت و سلامت می دانند. آمارها نشان داده است که سالانه حدود 50000 آمریکایی نابینا می شوند که نیمی از آن ها به دلیل بیماری های درمان شونده و قابل مهار اتفاق می افتد.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress، یکی از نگرانی های بزرگ محققین و پزشکان، عدم اطلاع افراد از نحوی مراقبت از چشمان شان هستند. آمارها نشان می دهد که بیش از 61 میلیون آمریکایی در خطر از دست دادن بینایی شان هستند که اغلب آن ها به دلایلی مانند تخریب ماکولای وابسته به سن(AMD) و گلوکوم است. در این میان استفاده از سلول های بنیادی و سلول درمانی موجی از امیدواری را در بین افرادی که دچار نابینایی شده اند یا در حال از دست دادن بینایی شان هستند ایجاد کرده است و بیشتر فوکوس این درمان نیز روی مشکلاتی بوده است که به شبکیه چشم بیماران آسیب می رسانند. آمارها نشان داده است که بعد از تایید این روش درمانی بوسیله FDA تاکنون بیش از 100 بیمار مبتلا به رتینیت پیگمنتوزا و سایر مشکلات شبکیه ای بوسیله سلول های بنیادی درمان شده اند. در نوعی درمان دیگر نیز، محققین از یک چشم بیونیک استفاده کردند که شامل دوربین های کوچکی است که به عینک می چسبند و داده های بصری را به یک میکروچیپ ایمپلنت شده به چشم می فرست. اما این روش نیز برای همگان قابل انجام نیست، به همین دلیل محققین و پزشکان بهترین درمان را پیشگیری و مراقبت از چشمان می دانند.

انستیتو ملی سلامت برای مراقبت از چشمان اولین راه را انجام یک تست بینایی سنجی ساده برای اطلاع از وضعیت فعلی چشم می داند و در گام بعد فرد باید نسبت به تاریخچه خانوادگی خود در زمینه بیماری های چشمی و ... اطلاعاتی داشته باشد. در گام بعد، فرد باید با انجام یوگا یا اصلاح وضعیت سر در زمان خواب فشاری که از داخل روی چشم وجود دارد را کم کند. مطالعات اخیر نشان می دهد که خوابیدن روی یک سمت موجب می شود که فشار روی یک چشم بیشتر شود و این وضعیت حتی در زمانی که فرد صورتش را رو به پایین می گذارد و می خوابد بدتر می شود. از جمله توصیه های دیگر در این زمینه، مصرف بیشتر ماهی در رژیم غذایی است. مصرف امگا 3 موجود در ماهی موجب کاهش خشکی چشم می شود و مطالعه ای جدید نشان داده است که مصرف مکمل های امگا3 می تواند بعد از شش هفته علایم خشکی چشم را برطرف می سازد. از طرف دیگر مصر ویتامینC و مواد غذایی حاوی این ویتامین می تواند خطر بیماری های چشمی مانند کاتاراکت را کاهش دهد. یکی دیگر از توصیه های انستیتو ملی سلامت خطاب به والدین است و به آن ها تاکید دارد که کودکان خود را ترغیب به بازی در محیط بیرون از خانه کنند زیرا مطالعات نشان داده است که کودکانی که بیش از سه ساعت در روز به بازی به گوشی های همراه می پردازند دچار خشکی چشم می شوند و در صورتی که آن ها در معرض نور طبیعی قرار گیرند این امر به میزان زیادی به جلوگیری از کم بینا شدن آن ها در سال های بعد کمک می کند. در نهایت این که پرداختن به ورزش حتی در سطح یک پیاده روی ساده به مدت 20 دقیقه و چهار بار در هفته می تواند موجب کاهش فشار چشم شود و در نتیجه خطر ابتلا به گلوکوم را کاهش دهد.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه