محققین برای درمان بیماری عصبی تحلیل رونده سلول های عصبی، مرتیط با عضلات، ALS) amyotrophic lateral sclerosis ) به بررسی فاکتور های فعال موجود درخون بیماران پرداختند
شنبه، 02 مرداد 1395 - 07:30
آن چه که اولین داروی مشتق از سلول های بنیادی انسانی نامیده می شود در فاز دو مطالعات بالینی موفقیت آمیز نبوده است و این امر می تواند منجر به بازنگری بیشتر در زمینه طراحی داروها و مطالعات سلول های بنیادی شود.
جمعه، 01 مرداد 1395 - 11:40
درمانی جدید با استفاده از سلول های بنیادی جنینی امیدوارهایی جدیدی را برای بیمارانی که به دلیل ناتوانی های حرکتی در خطر مرگ قرار دارند(نه همه آن ها) ایجاد کرده است.
جمعه، 01 مرداد 1395 - 10:30
پیشرفت در مطالعات سلول های بنیادی این امکان را فراهم کرده است که سلول های پوست بیمار را در شرایط آزمایشگاهی به سلول های قلبی، کلیوی، کبدی و ... تبدیل کنند و این امیدواری را ایجاد کنند که روزی این سلول ها جایگزین پیوند اندام برای بیماران مبتلا به نارسایی اندام شوند. اما پیوند موفقیت آمیز این سلول ها به بیماران مبتلا به نارسایی های اندامی چالشی بزرگ است.
جمعه، 01 مرداد 1395 - 09:46
سرمایه گذاری عظیم با بودجه ای معادل هشت میلیون یورو برای پروژه های سلول های بنیادی، محققین ایتالیایی را امیدوار کرده است که به درمان بیماری هایی مانند بیماری های چشمی، پارکینسون، بیماری قلبی و مبارزه با بسیاری از تومورها نزدیک شوند.
جمعه، 01 مرداد 1395 - 09:00