موسی کهتری

تولید غدد عرق در آزمایشگاه
محققین توانسته اند سلول های میواپی تلیالی غدد عرقی اکرین انسانی نامیرا (iEM cells) را تولید کنند. این یافته می تواند به تولید نسل جدید ضد عرق ها و پیشبرد تحقیقات روی عملکرد نامناسب یا بازسازی غدد عرقی کمک کند.
ﺳﻪشنبه، 27 آبان 1399 - 09:30
تولید سلول های بنیادی مجاری تنفسی با استفاده از سلول های بنیادی پرتوان القایی
برای اولین بار ، محققان با گرفتن سلول های خونی بیماران و تبدیل آن ها به سلول های بنیادی پرتوان القایی، سلولهای بنیادی پایه مجاری تنفسی را از آن ها تولید کرده اند.
ﺳﻪشنبه، 27 آبان 1399 - 09:00
یافتن یک رویکرد درمانی جدید علیه سرطان خون
سرطان خون غالباً از سلول بنیادی موسوم به سلول های بنیادی لوکمیایی ایجاد می شود، که در یک تومور قرار دارد و در مغز استخوان محافظت می شود. دانشمندان موسسه بیوشیمی ماکس پلانک آلمان ، با جدا کردن اختصاصی این سلول ها از جایگاه خود ، راهی جدید برای آسیب پذیر ساختن این سلول ها پیدا کرده اند.
ﺳﻪشنبه، 27 آبان 1399 - 08:30
اثربخشی محدود پلاسمای افراد بهبود یافته روی بیماران مبتلا به COVID-19
تحقیقات جدید نشان داده است که اهدا پلاسما از خون افراد بهبود یافته از COVID-19 به افراد مبتلا به این بیماری، شدت بیماری یا مرگ آنها را کاهش نمی دهد. اولین آزمایشات بالینی به منظور بررسی اثرات پلاسمای بهبودیافتگان روی سایر افراد بیمار در کشورهایی از جمله هند و ایالات متحده انجام شده است.
ﺳﻪشنبه، 27 آبان 1399 - 08:00
استفاده از چای آمازونی برای تحریک تشکیل نورون های جدید
یکی از ترکیبات طبیعی اصلی چای ayahuasca ماده ای موسوم به دی متیل تریپتامین(DMT) است که نورون زایی را افزایش می دهد.
دوشنبه، 26 آبان 1399 - 11:45
 سلول های بنیادی ابزاری برای مطالعه تکامل انسان
استفاده از رده¬ های iPSC برای بررسی عملکرد DNA باستانی انسان، رویکردی کمتر توجه شده اما بسیار جالب است. هیچ کس نتوانسته است نقش DNA نئاندرتال را در طول تکوین نشان دهد. مطالعات نشان می دهد که حدود دو درصد از ژنوم ¬های انسان¬ های مدرن خارج از آفریقا، از DNA نئاندرتال تشکیل شده است.
دوشنبه، 26 آبان 1399 - 11:15
شناسایی هورمونی که ممکن است به درمان جذب نامناسب مواد غذایی کمک کند
پژوهشگران بیمارستان كودكان سینسیناتی، با بکارگیری ارگانوئیدهای روده ای انسان كه از سلول های بنیادی مشتق شده اند، تحقیقی انجام داده اند تا دریابند كه چگونه بدن انسان جذب مواد مغذی را از غذایی كه خورده می شود، كنترل می كند. به موجب این مطالعه آن ها هورمونی را شناسایی کرده اند که می تواند اختلال مادرزادی را در نوزادانی كه قادر به جذب كافی مواد مغذی نیستند و برای زنده ماندن به تغذیه وریدی نیاز دارند ، معكوس كند.
دوشنبه، 26 آبان 1399 - 10:45
تلاش برای ایجاد درمان های شخصی برای سرطان پروستات
محققین در انستیتو روتگر ژن های مارکر انسانی را کشف کردند که ضمن کار با یکدیگر باعث ایجاد سرطان پروستات متاستاتیک و گسترش آن در ناحیه فرادست پروستات می شوند.
دوشنبه، 26 آبان 1399 - 10:15
استفاده از فناوری ویرایش ژنوم CRISPR/Cas9 برای یافتن راه حل درمانی برای COVID-19
شرکت مهندسی ژنوم Synthego، به منظور تسریع در مطالعه اهداف بالقوه درمانی برای ویروس کرونا، اقدام به تهیه رده های سلولی مهندسی شده مبتنی بر فناوری CRISPR در همکاری با آزمایشگاه Krogan به عنوان یک مرکز علمی شناخته شده در دنیا نموده است.
دوشنبه، 26 آبان 1399 - 09:15
سلول های iPS ابزاری مناسب برای مطالعه بیماری های قلبی
کاهش توانایی قلب در پمپاژ خون می تواند منجر به ضربان های قلبی نامنظم(آریتمی)، لخته شدن خون، نارسایی قلب یا مرگ ناگهانی قلبی شود. در حالی که فاکتورهای متعددی در بروز کاردیومیوپاتی اتساعی دخیل هستند، به نظر می رسد که یک سوم موارد این عارضه ارثی باشد.
دوشنبه، 26 آبان 1399 - 08:43
تعیین دقیق جهش های خاموش در ویروس کرونا
همگان متفق القول بر این باورند که ویروس کرونا قبل از انتقال از سایر گونه ها و سرایت به انسان ها در بحران اخیر، در خفاش ها و سایر حیوانات وحشی به صورت بی خطر زندگی می کرده است.
دوشنبه، 26 آبان 1399 - 07:45
شناسایی یک مسیر حفاظت شده جدید و تکاملی برای خاموش کردن ژن در سلول های پستانداران
پژوهشگران مرکز جامع سرطان دانشگاه کارولینا مسیر حفاظت شده جدید و تکاملی را در سلول های پستانداران شناسایی کرده اند که موجب خاموش شدن ژن ها می شود. این مسیر ارتباط تنگاتنگی با مسیر Polycomb دارد که چندین دهه قبل در مطالعه روی مگس های سرکه شناسایی شد.
یکشنبه، 25 آبان 1399 - 10:10
واکسنی جدید برای متوقف کردن آلزایمر
سیستم ایمنی ما ظرفیت دفاع علیه مواد خارجی از جمله سموم و ... را دارد و با افزایش سن تضعیف می شود و همین امر موجب می شود که واکسن ها برای افراد بالای 65 سال کارایی کمتری داشته باشند.
یکشنبه، 25 آبان 1399 - 09:40
سطح پایین اکسیژن موجب تقویت درمان با سلول های T می شود
لنفوسیت های T از سلول های بنیادی موجود در مغز استخوان منشا می گیرند؛ با این حال، تمایز نهایی و بلوغ آن ها در غده تیموس صورت می گیرد. از آن جایی که سطح اکسیژن در تیموس پایین تر از مغز استخوان است، محققین دانشگاه ایندیانا تصمیم گرفتند اثر غلظت های پایین اکسیژن(کمتر از 5 درصد) را روی لنفوسیت های T کشت شده در شرایط آزمایشگاهی بررسی کنند.
یکشنبه، 25 آبان 1399 - 09:15
سلول درمانی اختلالات قشر مغز در کشت های ارگانوتیپیک انسانی
مطالعات احیر در دانشگاه لوند سوئد نشان داده است که پیوند سلول های بنیادی نورو اپی تلیالی مشتق از سلول های بنیادی پرتوان القایی(iPSCs) به مغز مدل رتی سکته مغزی منجر به بهبودی نواقص حسی و حرکتی می شود. اما اثر این نورون های مشتق از سلول های iPS روی قشر مغز انسانی ناشناخته است.
یکشنبه، 25 آبان 1399 - 08:45
صفحه 19 از 582ابتدا   قبلی   14  15  16  17  18  [19]  20  21  22  23  بعدی   انتها   
کلیدواژه
کلیدواژه