برخلاف پیشرفت هایی که در تکوین داروهایی که بتوانند سلول های سرطانی را هدف قرار دهند صورت گرفته است، این درمان ها اغلب برای تومورهای متاستازی به اندازه کافی موثر نیستند.
یکشنبه، 13 دی 1394 - 11:00
متخصص نانو پزشکی بازساختی:
پزشک و متخصص نانو پزشکی بازساختی گفت: احتمال پس زدن عضو پیوند شده ارگان هایی از بدن انسان که با استفاده از مواد پیشرفته و فناوری سلول های بنیادی ساخته می شود، وجود ندارد.
یکشنبه، 13 دی 1394 - 10:59
سرطان مغزی شدیدا خود را به صورت جریان های گلیومایی سازماندهی می کند که موجب رشد و پراکندگی تومور می شوند.
یکشنبه، 13 دی 1394 - 10:00
چندی پیش برخی از محققین ادعا کرده بودند که داروی قلبی نیتروگلیسرین می تواند تراکم استخوان را در زنان پیر به شدت افزاش دهد. اما در اتفاقی عجیب آن ها به تازگی اعلام کرده اند که ادعای خود در این زمینه را پس می گیرند!.
یکشنبه، 13 دی 1394 - 09:30
محققین دانشگاه کالیفرنیا برمبنای مطالعاتی که پیش از این صورت گرفته است، گزارش کرده اند که پروتئین Wnt5a می تواند روی یک جفت پروتئین سطح توموری به نام های ROR1و RoR2 عمل کرده و تکثیر و پراکنش سلول های لوکمیای لنفوسیتی مزمن را تسریع کند.
یکشنبه، 13 دی 1394 - 09:00
ممکن است یک داروی مورد تایید برای درمان مولتیپل میلوما به طور موثری روز به روز موجب بهبود هر چه بیشتر بیماران مبتلا به بیماری کم خونی داسی شکل باشد.
یکشنبه، 13 دی 1394 - 08:30
در مطالعه ای جدید محققین به ارزیابی عوامل تاثیرگذار روی تمایل افراد به ذخیره سازی خوند بند ناف پرداخته اند.
یکشنبه، 13 دی 1394 - 08:00
محققین دانشگاه کوئین ماری لندن نوع جدیدی از گرافت های استخوانی سنتتیک را طراحی کرده اند که توانایی بدن در ترمیم بافت استخوانی را افزایش می دهد و می تواند نتایج بهتری را برای بیماران به ارمغان داشته باشد.
یکشنبه، 13 دی 1394 - 07:30
محققان دانشگاه تهران، مکانیزم جدیدی را به عنوان یک سیستم تشخیصی در حوزه شناسایی سلول های سرطانی معرفی کرده اند که قادر است بدون استفاده از نشانگرهای شیمیایی، سرطانی بودن یک تک سلول را با استفاده از کاوشگرهای متشکل از نانولوله های سیلیکونی، در مراحل آغازین بیماری شناسایی کند.
محققین راهی را برای استفاده از تحریک الکتریکی در تحریک ترمیم زخم یافته اند که می تواند جایگزینی موثر برای آنتی بیوتیک ها باشد. به نظر می رسد که تحریک الکتریکی موجب حذف باکتری های مقاوم به داروهای مختلف می شود که اغلب در محل عفونت وجود دارند و بهبود زخم را با مشکل مواجه می کنند.
زنانی که در میانسالی سطوح بالایی از تستوسترون و استروژن دارند، بیشتر در معرض تومورهای خوش خیم رحمی به نام فیبروئیدهای رحمی قرار دارند.
مصرف ویتامینD3 برای بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس(MS) بی خطر است و ممکن است به تنظیم سیستم ایمنی بیش فعال شده آن ها کمک کند.
سلول های بنیادی موجود در بافت بند ناف انسانی می توانند در آینده ای نزدیک برای درمان بیماری های تخریب کننده چشمی موثر باشند.
ماه گذشته بانک سلول های بنیادی دندانی BioEden اعلام کرد که به رکورد 275درصد افزایش سرویس دهی برای ذخیره سازی این سلول ها رسیده است اما چند روز پیش اعلام شد آمار از آن چه تصور می شده است فراتر هم بوده است!.
مطالعه ای روی بیماران مبتلا به سرطان ریوی پیشرفته و مقاوم به شیمی درمانی نشان داده است که یک داروی ایمنی درمانی که معمولا برای سایر سرطان ها مورد استفاده قرار می گیرد می تواند اسلحه ای امیدوارکننده در مبارزه با این سرطان باشد.
پنجشنبه، 10 دی 1394 - 12:00