مطالعه ای جدید نشان می دهد که تلفن های همراه اثر منفی روی باروری مردان دارد
مردانی که تلفن همراه را در جیب شلوار خود نگه می دارند می توانند دچار آسیب های غیر قابل برگشتی در باروری شوند که آرزوی پدر شدن را از آن ها بگیرند.
چهارشنبه، 21 خرداد 1393 - 12:00
همایش بین المللی جراحی مغز و اعصاب از فردا آغاز می شود
رییس پژوهشکده علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران از آغاز ششمین همایش بین المللی جراحی مغز و اعصاب از فردا(پنجشنبه) خبر داد.
چهارشنبه، 21 خرداد 1393 - 11:32
روش های جدید نشان می دهد که یک برهمکنش ساده پروتئینی برای تمایز سلول های بنیادی جنینی کلیدی است
پروتئین ها مسئول طیف وسیعی از عملکردهای سلولی هستند که حیات را شکل می دهند، اما همانند مهمانان حاضر در یک مهمانی شلوغ، ان ها دارای برهمکنش های موقت و گاها پیچیده ای در شبکه های سلولی هستند که تشخیص این که کدام برهمکنش ها بسیار مهم هستند را مشکل می کند.
چهارشنبه، 21 خرداد 1393 - 11:30
استفاده از تکه های نانو برای تغییر رفتار سلول های بنیادی
محققین دانشگاه کوئین ماری لندن نشان داده اند که می توان رفتار سلول های بنیادی را با دستکاری ویژگی های موادی که روی آن ها رشد می کنند در مقیاس نانو، مدیفه کرد و در نتیجه پتانسیل ان ها برای طب ترمیمی و مهندسی بافت را بهبود بخشید. در این مطالعه محققین از تکه های مواد ریز تحت عنوان تکه های نانویی استفاده کردند و ویژگی های سطحی بستر را تغییر داده و ویژگی های یک مواد نرم تر را تقلید کردند.
چهارشنبه، 21 خرداد 1393 - 11:15
هدف قرار دادن تومورها با استفاده از نانوذره های نقره
محققین دانشگاه سانتاباربارا نانوذره هایی را طراحی کرده اند که دارای ویژگی های مهم و منحصر به فردی هستند. این نانوذره ها از نظر شکل کروی هستند و در ترکیبشان دارای نقره هستند و به وسیله پوششی از یک پپتید پوشیده شده اند که آن ها را قادر می سازد که سلول های توموری را هدف قرار دهند. این پوسته قابل برداشته شدن است و آن دسته از نانوذره ها که با هدف برخورد نمی کنند می توانند تجزیه شده و از بین بروند.
چهارشنبه، 21 خرداد 1393 - 11:00
ترمیم بافتی بهتر با استفاده از هیدروژل های تجزیه شونده و سلول های بنیادی
زمانی که سلول های بنیادی برای ترمیم استخوان استفاده می شوند، بسیاری از این سلول ها از جایگاه ترمیم مهاجرت می کنند و همین موضوع موجب اختلال در فرایند ترمیم می شود. اما محققین دانشگاه رکستر از تکنیکی استفاده کرده اند که این سلول ها را در محل آسیب نگه می دارد و موجب ترمیم بافتی سریع تر و بهتر می شود. این مطالعه سلول های بنیادی را درون پلیمر ویژه ای قرار می دهد که آب جذب می کند و زمانی که وظیفه خود را انجام داد تجزیه می شود.
چهارشنبه، 21 خرداد 1393 - 10:45
 لزوم آگاهی پزشکان از فعالیت های پژوهشگاه رویان برای حفظ باروری بیمار
متخصص رادیو تراپی آنکولوژی
متخصص رادیو تراپی آنکولوژی بیمارستان شهدای تجریش با اشاره به فعالیت های انجام شده در پژوهشگاه رویان برای حفظ باروری گفت: این مرکز باید به پزشکان معرفی شود و پزشکان آگاه شوند تا بیماران مبتلا به سرطان که احتمال ناباروری آن ها وجود دارد را به این مرکز ارجاع دهند و فعالیت های لازم برای حفظ باروری بیمار انجام شود.
چهارشنبه، 21 خرداد 1393 - 09:31
استفاده از سلول‌های بنیادی، جدیدترین روش درمان آرتروز زانو
به گفته‌ یک متخصص ارتوپد، با استفاده از سلول‌های بنیادی می‌توان آرتروز را به روشی موثر بدون داشتن عوارض جانبی، درمان کرد.
ﺳﻪشنبه، 20 خرداد 1393 - 14:54
آخرین اخبار از پیوند سلول های بنیادی به بیماران کلیوی
رئیس بخش نفرولوژی و بیماری های کلیه بیمارستان شریعتی از آخرین تحقیقات و فعالیت ها در زمینه سلول درمانی بیماران کلیوی در دنیا خبر داد.
ﺳﻪشنبه، 20 خرداد 1393 - 12:20
استفاده از hydrogel ها درترمیم استخوان
زمانی که سلول های بنیادی برای بازسازی بافت استخوان استفاده می شوند بسیاری از آن از قسمت آسیب دیده مهاجرت می کنند که باعث اختلال در فرایند بهبود می شود. درتکنیکی که اخیرا ابداع شده است دانشمندان توانسته اند سلول های بنیادی را در محل ترمیم نگه دارند این مساله موجب بازسازی سریع تر و بهتر بافت شده است.
ﺳﻪشنبه، 20 خرداد 1393 - 09:00
استفاده از سلول های بنیادی پالپ دندان برای درمان سکته گرمایی آسیب رسان به مغز در آینده
محققین تایوانی دریافته اند که ترزیق داخل وریدی سلول های بنیادی مشتق از پالپ دندان شیری انسانی اثرات محافظتی در مقابل آسیب های مغزی ناشی از سکته گرمایی در موش دارد. این یافته های آن ها بسیار مطمئن وموثر است و ممکن است با موفقیت برای درمان بیماران انسانی و برای مهار آسیب های نورولوژیک ناشی از سکته گرمایی مورد استفاده قرار گیرد.
ﺳﻪشنبه، 20 خرداد 1393 - 08:32
تحریک یک پروتئین در سلول های پوستی می تواند علایم پسوریازیس را بهبود ببخشد
آلودگی های محیطی یا اختلالات اوتوایمن می تواند منجر به شروع پسوریازیس شوند و تصور می شود که پروتئینی به نام گیرنده آریل هیدروکربن(AhR) در این میان نقشی کلیدی را ایفا می کند و در حس کردن سموم محیطی نقش دارد.
ﺳﻪشنبه، 20 خرداد 1393 - 08:00
پیوند کلیه در بیماران مبتلا به دیابت موجب می شود که این افراد راحت تر با این بیماری کنار بیایند
میزان بقا برای افرادی دیابتی که پیوند کلیه دریافت کرده اند مشابه با افراد بدون دیابت است.
دوشنبه، 19 خرداد 1393 - 11:00
مهندسی بافت، تکنولوژی پیشی گرفته از زمان
محققین بریتانیایی و مالزیایی کلاس جدیدی از مواد قابل تزریق را تولید کرده اند که سلول های بنیادی را برای ترمیم بافت آسیب دیده و تشکیل عروق خونی و بافت قلبی و استخوانی تحریک می کنند.
دوشنبه، 19 خرداد 1393 - 10:00
تشخیص سرطان لوزالمعده با حس گر اکسیژن
محققان می گویند با قرار دادن یک حسگر اکسیژن بر روی دستگاه اندوسکوپ می توان سرطان پانکراس را در بیماران شناسایی کند.
دوشنبه، 19 خرداد 1393 - 09:30
صفحه 756 از 1014ابتدا   قبلی   751  752  753  754  755  [756]  757  758  759  760  بعدی   انتها   
کلیدواژه
کلیدواژه