پروتئینی که مسئول سوخت رسانی به سرطان سینه سه گانه منفی است
طی ماه های گذشته مطالعات زیادی در ارتباط با سرطان سینه و راه های احتمالی درمان آن صورت گرفته است که هر کدام راه کاری را برای درمان این سرطان شایع ارائه کرده اند. یک مطالعه تزریق مقادیر اندکی از دو دارو را برای حذف سرطان پیشنهاد کرده است و مطالعه ای دیگر بیان کرده است می توان با گرسنه نگه داشتن سلول های سرطانی برای ویتامین B2 موجبات حذف آن ها را فراهم آورد.
پنجشنبه، 26 بهمن 1396 - 11:30
نقش پروتئین TAK1 در رشد و بازسازی عضلات
بین محققینی که به دنیال شناسایی مکانیسم های رشد و سلامتی عضلات هستند، همه آن ها متفق القول به نقش کلیدی پروتئین سیگنالینگ کیناز یک فعال شونده با TGF-β یا TAK1 اشاره دارند. به نظر می رسد که TAK1 نقش تعیین کننده ای در سلامت عضلات دارد زیرا مسیرهای مرتبط با تحلیل رفتن عضلات را فعال می کند.
پنجشنبه، 26 بهمن 1396 - 11:00
سلول های گوش داخلی مشتق از سلول های iPS انسانی ممکن است ناشنوایی ارثی را بهبود ببخشند
تیمی از محققین ژاپنی توانسته اند سلول های گوش داخلی مشتق از سلول های iPS انسانی که پروتئین های انسانی را بیان می کنند به گوش داخلی موش جنینی پیوند کنند. ناشنوایی ارثی دلیل نیمی از موارد ناشنوایی های مادرزادی است و این مطالعه می تواند منجر به ارائه مطالعاتی باشد که گوش داخلی جنینی را هدف قرار می دهند.
پنجشنبه، 26 بهمن 1396 - 10:37
تکنیکی موثر برای جداسازی سلول های بنیادی جنینی در گاوها
برای بیش از 35 سال، محققین سعی در جداسازی سلول های بنیادی جنینی در گاوها داشته اند و توفیق چندانی نداشته اند. تحت شرایط صحیح، سلول های بنیادی جنینی می توانند به طور نامحدود رشد کنند و به انواع مختلف سلول ها یا بافت ها تبدیل شوند که این پتانسیل می تواند برای تولید گاوهایی با ویژگی های ژنتیکی و فنوتیپی برتر، به کار برده شود.
پنجشنبه، 26 بهمن 1396 - 09:40
کارآزمایی بالینی با استفاده از سلول های بنیادی برای درمان نواقص قلبی نادر مادرزادی
بیمارستان کودکان لس آنجلس(CHILA) اعلام کرده است که اولین کارآزمایی بالینی را با استفاده از سلول های بنیادی خون بند ناف برای به تاخیر انداختن و حتی مهار نارسایی قلبی در کودکانی که با نقص قلبی مادرزادی به دنیا می آیند و منجر به داشتن یک قلب نصف و نیمه برای آن ها می شود، در دست انجام دارند.
پنجشنبه، 26 بهمن 1396 - 09:06
مبنای مولکولی مستعد بودن مردان به اوتیسم
قرار گرفتن در معرض آندروژن ها (هورمون های مردانه) طی تکوین مغزی، ژن های مربوط به اختلالات طیف اوتیسم(ASD) را دستخوش تغییر می کند.
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 14:00
CAR T cell درمانی بی خطر و موثر در درمان بیماران مبتلا به لوکمیا
نتایج فاز دو مطالعه ای در زمینه ژن درمانی/ سلول درمانی موسوم به CAR T cell درمانی که مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا(FDA) است به تازگی در مجله New England Journal of Medicine به چاپ رسیده است.
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 13:00
چگونه دیابت بارداری روی قلب نوزاد اثر می گذارد
محققین در مرکز سلول های بنیادی و طب بازساختی دانشگاه کالیفرنیا کشف کرده اند که چگونه سطح بالای گلوکز (چه به دلیل دیابت و چه به دلیل سایر فاکتورها) مانع از بلوغ طبیعی سلول های قلبی بچه در زمان بارداری می شود. یافته های این مطالعه نشان داده است که چرا نوزادانی که از مادران مبتلا به دیابت متولد می شوند، احتمال بیشتری وجود دارد که به بیماری های قلبی مادرزادی مبتلا شوند.
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 12:45
پروتئین های پیام رسان هج هاگ، سلول های بنیادی سرطانی را زنده نگه می دارند
سرطان کولون سومین سرطان شایع و چهارمین دلیل مرگ های سرطانی در سراسر دنیا محسوب می شود. تومورهای کولونی حاوی انواع مختلفی از سلول ها هستند که نقش های مختلفی را در رشد تومور بازی می کنند. تصور می شود که تکوین و پراکندگی تومور ناشی از جمعیتی از سلول ها موسوم به سلول های بنیادی سرطانی باشد که به درمان های سرطانی مقاوم هستند.
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 12:15
ایمپلنت های مغزی علاوه بر نورون ها روی فعالیت سایر سلول های مغزی نیز اثر می گذارند
دستگاه های ایمپلنت شده، محرک های الکتریکی هدفمند را به سیستم عصبی ارسال می کنند تا با فعالیت غیر طبیعی مغز تداخل پیدا کنند. معمولا تصور می شود که نورون ها تنها سلول های مهم مغز هستند که بوسیله این دستگاه تحریک می شوند اما مطالعه ای جدید نشان داده است که این دستگاه ها ممکن است برای هدف قرار دادن سلول های گلیالی حمایت کننده نورون ها نیز ضروری هستند.
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 11:45
پیوند مغز استخوان ممکن است DNAی جدیدی برای فرد ایجاد کند!
برخی سرطان های خاص و برخی بیماری ها، سلول های بنیادی مغز استخوان را ناتوان کرده و بدین ترتیب سلول های خونی جدیدی شکل نمی گیرد. این امر فرد را نیازمند استفاده از پیوند مغز استخوان آلوژن می کند که به موجب آن سلول های بنیادی مغز استخوان خود فرد کشته می شود و با سلول های بنیادی سالم یک اهدا کننده جایگزین می شود تا فرایند طبیعی تولید خون از سر گرفته شود.
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 11:00
دارویی برای افزایش کارایی سلول درمانی ها
دارویی که پیش از این برای درمان مشکلات مفاصل و پوست استفاده شده است، اینک می تواند به بیماران سرطانی که تنها امیدشان دریافت سلول های بنیادی از یک اهدا کننده است کمک کند.
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 10:30
روش های درمانی مربوط به بیماری های مرتبط با چاقی در حال پیشرفت است
محققان دانشگاه نیواورلان توانستند بافت چربی سفید را به مدت بیش از هشت هفته در خارج از بدن زنده نگه دارند. این دستاورد راه را برای تحقیقات در زمینه درمان و یا جلوگیری از بیماری هایی از قبیل چاقی، دیابت، بیماری های قلبی، سکته، سرطان و سایر بیماری هایی که در ارتباط با بافت چربی سفید می باشند را هموار می نماید.
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 10:00
اهمیت بررسی مکانیسم های ژنتیکی پشت پرده بیماری های ایمنی
نقش ژنتیک در خطر مبتلا شدن به یک بیماری ایمنی ممکن است در مطالعات در نظر گرفته نشده باشد.
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 09:30
مو دار شدن طاس ها: رشد مو با سرعتی که در نوع خود یک رکورد محسوب می شود
محققین ژاپنی روشی را ابداع کرده اند که می تواند منجر به رشد فولیکول های مو در سرعتی شود که در نوع خود یک رکورد محسوب می شود.
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 09:00
صفحه 366 از 1016ابتدا   قبلی   361  362  363  364  365  [366]  367  368  369  370  بعدی   انتها   
کلیدواژه
کلیدواژه